Follow us

Όσα έγιναν στο MadWalk 2021, γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια ξέσπασε σε δάκρυα on air & όλα τα νέα

GNTM: Στυλιανός και Όλγα δεν κρύβονται πια και ανταλλάζουν φιλιά μπροστά στην κάμερα, τα κλάματα με το άκουσμα του παίκτη που αποχωρεί από το reality, η Αθηναΐς Νέγκα ξεσπά κατά Σερβετάλη και Λαζόπουλου: "Θα έπαιζαν για ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο;" & ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκαλύπτει για το επίμαχο περιστατικό της Eurovision 2007: "Ζητήσαμε να παραιτηθούμε. Δεχτήκαμε πολύ μεγάλο bullying".

MissBloom TEAM
YUPIII

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκαλύπτει για το επίμαχο περιστατικό της Eurovision 2007: "Ζητήσαμε να παραιτηθούμε. Δεχτήκαμε πολύ μεγάλο bullying"

Όσα έγιναν στο MadWalk 2021, γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια ξέσπασε σε δάκρυα on air & όλα τα νέα

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν καλεσμένος του Τάκη Γιαννούτσου και του Θοδωρή Βαμβακάρη στην εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος". Ο αγαπημένος παρουσιαστής ήρθε με εοξομολογητική διάθεση, ενώ κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στους παρουσιαστές της ΕΡΤ1, αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της μεγάλης μεταγγραφής του ίδιου και της Μαρίας Μπακοδήμου από τον ΑΝΤ1 στο MEGA.

Όπως παραδέχτηκε η στιγμή αυτή ήταν αρκετά δύσκολη, ενώ υπήρξαν αντιδράσεις από τη μία μεριά. Πιο συγκεκριμένα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος περιέγραψε: "Δεν επικοινώνησα μαζί με την Άλκηστις Μαραγκουδάκη όταν πήγα στο MEGA. Δεν ήταν ωραία στιγμή, αντέδρασε ο ΑΝΤ1. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Όταν μας κάλεσαν από το MEGA ήμουν πολύ χαλαρός και μας λένε ένα ποσό εκατονταπλάσιο. Τα πιρούνια χτύπησαν στο πιάτο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

MadWalk 2021 | Όσα έγιναν στο εντέκατο Fashion Music Project! Δείτε βίντεο & φωτογραφίες

Madwalk

Το show ξεκίνησε λίγο μετά τις 9, το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, με παρουσιάστρια την πάντα εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού.

Εκθαμβωτικά acts λαμβάνουν χώρα στο stage των MadWalk 2021 και ο φακός του Yupiii βρίσκεται εκεί, απαθανατίζοντας τα μεγάλα αστέρια της βραδιάς.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Αθηναΐς Νέγκα κατά Σερβετάλη και Λαζόπουλου: "Θα έπαιζαν για ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο;"

Αθηναΐς Νέγκα

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση "Ρινόκερος”, διότι δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους. Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις από τους ανθρώπους του θεάματος, με τον Λάκη Λαζόπουλο να τάσσεται στο πλευρό του ηθοποιού.

Ωστόσο, η Αθηναΐς Νέγκα δεν το άφησε ασχολίαστο το γεγονός και έτσι ξέσπασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Ξέσπασαν σε κλάματα με το άκουσμα του παίκτη που αποχωρεί

GNTM

Εννέα είναι τα εναπομείναντα μοντέλα του GNTM και βρέθηκαν για ακόμα μια ημέρα στο πλατό, προκειμένου να μάθουν πως ήταν η απόδοση τους στη φωτογράφιση που προηγήθηκε.

Η δοκιμασία αποχώρησης ήθελε τα μοντέλα να φέρνουν εις πέρας μια φωτογράφιση, στην οποία έπρεπε να ποζάρουν με κάποια props και να δείξουν τα συναισθήματα τους, ενώ τους παρακολουθούσε κάποιο οικείο πρόσωπο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ξέσπασε σε δάκρυα on air η Ζήνα Κουτσελίνη – Τι συνέβη;

Ζήνα Κουτσελίνη

Μια ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη εκπομπή ήταν η σημερινή για τη Ζήνα Κουτσελίνη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα” στο STAR ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια της ζωντανής της εκπομπής, μη μπορώντας να κρατήσει τη συγκίνησή της.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο πλατό της εκπομπής φιλοξενήθηκε η αδερφή της 44χρονης που δολοφονήθηκε πριν από ένα χρόνο από τον σύζυγό της μπροστά στα μάτια της 15χρονης κόρης τους στη Μάνη. Μιλώντας για τις εικόνες που αντίκρισε αυτό το παιδί, η Ζήνα Κουτσελίνη δεν άντεξε και "λύγισε” συμβουλεύοντας όσους έχουν ανάγκη να μιλούν, να παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους και να παίρνουν δραστικά μέτρα για να προστατευτούν.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Στυλιανός και Όλγα δεν κρύβονται πια! Τα φιλιά μπροστά στην κάμερα

GNTM

Ένα από τα ζευγάρια του GNTM είναι ο Στυλιανός και η Όλγα! Οι δυο τους είχαν αρχίσει στα τελευταία επεισόδια να δείχνουν τη σχέση τους, όμως στο επεισόδιο της Τρίτης φανερώθηκαν και μπροστά στην κάμερα.

Συγκεκριμένα, τα δύο μοντέλα μίλησαν στην κάμερα μαζί, με τη νεαρή παίκτρια να κάθεται στα πόδια του συμπαίκτη της. Μάλιστα αντάλλαξαν και κάποια φιλιά στο μάγουλο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ