Josephine | "Λύγισε" όταν ρωτήθηκε για την απώλεια του Mad Clip

"Σίγουρα με πληγώνει που λείπει..."

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Τα Madwalk 2021 πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης 23 Νοεμβρίου, έχοντας ως παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού. Την παράσταση για ακόμη μια φορά έκλεψαν οι εντυπωσιακοί καλεσμένοι, ενώ εκτός από όσα συνέβησαν πάνω στην σκηνή, πολύ ενδιαφέρον έχουν και τα όσα ειπώθηκαν στο red carpet.

MadWalk 2021 | Όλες οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Στις κάμερες μίλησε κατά την άφιξή της και η Josephine, η οποία εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και το νέο της hair look που με τις αφέλειες παρέπεμπε σε japanese girl.

Η pop τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία, ενώ οι ερωτήσεις που της τέθηκαν αφορούσαν τόσο το αν θα την ενδιέφερε να βρεθεί κάποια στιγμή στο τιμόνι της παρουσίασης του show, όσο και τον ράπερ και φίλο της Mad Clip, που πέθανε πριν από μόλις δύο μήνες, στις 2 Σεπτεμβρίου.

"Δε ξέρω παιδιά, εγώ τραγουδάω. Αν μου προτείνουν κάτι στο μέλλον…"είπε αναφορικά με το ενδεχόμενο παρουσίασης, ενώ για το πώς νιώθει για την απώλεια του MadClip ανέφερε χωρίς να μπορέσει να ολοκληρώσει την απάντησή της: με αποτέλεσμα να συγκινηθεί έντονα. "Σίγουρα με πληγώνει που λείπει και δεν θα ‘θελα να…Σίγουρα, σίγουρα."

Josephine | "Λύγισε" όταν ρωτήθηκε για την απώλεια του Mad Clip

Τις δηλώσεις της μπορείς να δεις στο 1:30 του ακόλουθου αποσπάσματος

Εξωτερική φωτογραφία: NDP