Follow us

Γιώργος Λιάγκας | "Οι ηθοποιοί δυο χρόνια κλαίγονταν στα κανάλια ότι δεν έχουν δουλειά και τώρα ξαφνικά κάποιοι δεν παίζουν για ανεμβολίαστους"

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μάσησε τα λόγια του σχολιάζοντας τη στάση του Άρη Σερβετάλη - H αντιπαράθεση με τη Φαίη Σκορδά on air

Γιώργος Λιάγκας ant1

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την πρόσφατη επιλογή του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε, μετά την ανακοίνωση της λειτουργίας των θεάτρων μόνο για εμβολιασμένους θεατές.

Έχοντας απέναντί του την Πέμη Ζούνη και μιλώντας για την είδηση του τελευταίου 24ώρου, ο διάσημος παρουσιαστής απάντησε στην καλεσμένη του, η οποία είχε διαλέξει μια στάση ουδετερότητας παρόλο που δήλωσε εμβολιασμένη. "Δεν λέω για εσένα, αλλά συνολικά οι ηθοποιοί βγαίνατε και κλαιγόσασταν στα κανάλια -και είναι αλήθεια αυτό- ότι δεν έχετε δουλειά και λέγατε "ανοίξτε μας, ανοίξτε μας". Σας ανοίγει η Πολιτεία. Και τώρα ξαφνικά βλέπουμε μια άλλη φωνή, εσωτερικά των ηθοποιών, που λένε ότι τώρα δεν παίζουν γιατί..." ανέφερε χαρακτηριστικά με τη Φαίη Σκορδά να θέλει να διορθώσει τη λέξη "κλαιγόσασταν".

"Αυτό δεν γινόταν; Κλαιγόντουσαν! Σε πειράζει η λέξη; Αυτό γινόταν δυο χρόνια τώρα" συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δες το απόσπασμα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ