Follow us

Η Πέμυ Ζούνη για την περιπέτεια υγείας της κόρης της | "Διαγνώστηκε με μηνιγγίωμα σε ηλικία 24 ετών"

Η ηθοποιός σε μια εφ᾽όλης της ύλης συνέντευξη στο Πρωινό.

Πέμη Ζούνη NDP

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό βρέθηκε η Πέμυ Ζούνη την Τετάρτη, η οποία έδωσε μια εφ᾽όλης της ύλης συνέντευξη, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην περιπέτεια υγείας που πέρασε η κόρη της, Ελεονώρα Σκέντζου, που σε ηλικία 24 ετών διαγνώστηκε με μηνιγγίωμα.

"Ναι. ήταν πολύ σοβαρό αλλά είναι πάρα πολύ καλά, γιατί παρότι ήταν μια πολύ επικίνδυνη εγχείρηση, τελικά ο όγκος ήταν καλοήθης. Απλώς ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση. Είχε μηνιγγίωμα σε ηλικία 24 ετών.

Είναι αυτό που λέω πάντα, ήταν η σφαλιάρα που σε κάνει να πάρεις το μάθημα, να βάλεις σε προτεραιότητα τα σπουδαία και να μην αναλώνεσαι σε βλακείες. Είναι πολύ σπουδαίο μάθημα όταν όλα πάνε καλά", είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν φοβήθηκε, η ίδια απάντησε:

"Ήταν τόση η δύναμη και η αισιοδοξία της, που... ξέρεις στην Αγγλία, όπου έγινε η εγχείρηση, στα λένε εσένα πρώτα. Υπογράφει ο ασθενής πρώτα. Έχει τόσο τοις εκατό κίνδυνο θανάτου, τόσο πιθανότητα εγκεφαλικού… Έπρεπε να τα υπογράψει αυτά. Ήταν τόσο αισιόδοξη, τόσο γελαστή και τόσο "πάμε”, που αυτό μας είχε δώσει σε όλους αυτήν την γελαστή ματιά".

Μετά όταν πέρασε και είχαν πάει όλα τόσο καλά, άρχισε να με πιάνει ο φόβος. Μετά φαίνεται ότι το τραυματάκι μέσα άρχισε να ενεργοποιείται. Εντάξει, το αντιμετωπίζω, μια χαρά".

Δες το απόσπασμα από το 07:27 λεπτό και μετά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ