Follow us

Ο Γιώργος Λιβάνης μιλά για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, o έντονος εκνευρισμός του Αντώνη Κανάκη με τις δηλώσεις Δρούτσα & όλα τα νέα

Τέλος η παρεξήγηση μεταξύ της Κόνυ Μεταξά και του Τάσου Ξιαρχό; Η "Ελένη" τρολάρει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για την εμφάνιση της Ιλένιας Ουίλιαμς στο Madwalk & ο Σπύρος Μπιμπίλας δηλώνει: "Άρχισαν όλοι να δείχνουν ότι με αγαπάνε, ακόμη και εκείνοι που δεν με αγαπούσαν".

MissBloom TEAM
yupiii

Ο Γιώργος Λιβάνης μιλά ανοιχτά για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη: "Ήταν κάτι που δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ"

Ο Γιώργος Λιβάνης μιλά για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, o έντονος εκνευρισμός του Αντώνη Κανάκη με τις δηλώσεις Δρούτσα & όλα τα νέα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνάντησε τον Γιώργο Λιβάνη στο πλατό της εκπομπής "The 2night show". Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραχώρησε μία συνέντευξη στον αγαπημένο παρουσιαστή ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και στη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε το τοπίο αναφορικά με το περιστατικό με τη Μαριαλένα Ρουμελιωτη, παρόλο που δεν έγινε κάποια νύξη στο όνομα της πρώην Survivor. O Γιώργος Λιβάνης μοιράστηκε πως δεν ήθελε να τοποθετηθεί τότε γιατί μέλημά του ήταν ο κόσμος να εστιάσει στη μουσική του, κάτι που για τον ίδιο συμβαίνει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: "Άρχισαν όλοι να δείχνουν ότι με αγαπάνε, ακόμη και εκείνοι που δεν με αγαπούσαν"

Σπύρος Μπιμπίλας

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής "The 2night show". Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 κατά την οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα καλά και στα δύσκολα που έχει ζήσει στην καριέρα του. Ο ίδιος, μίλησε μάλιστα και για την προσωπική του ζωή, για την οποία δεν γνωρίζαμε πολλά.

Πολλοί ήταν εκείνοι που τον "χτύπησαν" ωστόσο αυτοί ήταν οι ίδιοι που έσπευσαν να τον αγαπήσουν στις στιγμές δόξας του: "Το όνομά μου εκτοξεύθηκε αλλά τα μυαλά μου δεν πήραν αέρα, δεν έχω αλλάξει χαρακτήρα όλα αυτά τα χρόνια. Η αναίτια επίθεση που δέχτηκα με εξύψωσε τόσο πολύ που άρχισαν όλοι να δείχνουν ότι με αγαπάνε, ακόμα και αυτοί που δεν με αγαπούσαν. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που μου ζητάνε συγγνώμη με τον τρόπο τους και γελάω με άλλους που μου δείχνουν τόσο μεγάλη αγάπη, ενώ ξέρω ότι δεν ισχύει. Δεν περιαυτολογώ αλλά είμαι ένας καλός ηθοποιός και όλοι με ήθελαν στις δουλειές τους. Δεν έχω ζητήσει ποτέ πολλά χρήματα και δεν κοίταξα ποτέ αν είναι μεγάλος ή μικρός ο ρόλος"

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Έτσι σχολίασαν οι "Αρβύλα" τις δηλώσεις Δρούτσα - Ο έντονος εκνευρισμός του Αντώνη Κανάκη

Εύη Δρούτσα

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Εύης Δρούτσα, αναφορικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης για τους "Ράδιο Αρβύλα". Τα λεγόμενα της γνωστής στιχουρχού δημιούργησαν αναστάτωση στην κοινή γνώμη, και το πλατό της σατυρικής εκπομπής δεν έκανε την εξαίρεση.

Πιο συγκεκριμένα ο Αντώνης Κανάκης σημείωσε πριν παίξει η συνέντευξή της στο "Πρωινό": "Τα πράγματα που μας εξοργίζουν, αυτά από τα οποία χρειαζόμαστε χρόνο για να συνέλθουμε, θα παίζουν λίγο πριν τις διαφημίσεις για να έχουμε τον χρόνο κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων, να ηρεμήσουμε. Κυρίες και κύριοι κι όμως το είπε και για παιδιά".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η "Ελένη" τρολάρει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για την εμφάνιση της Ιλένιας Ουίλιαμς στο Madwalk - Η απίθανη απάντησή του

Ελένη Μενεγάκη

Στο επίκεντρο της συζήτησης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega βρέθηκε η χθεσινοβραδινή διοργάνωση του ενδέκατου Madwalk. Η αγαπημένη παρουσιάστρια και η παρέα της σχολίασε όπως είναι λογικό τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Σχολιάζοντας την εμφάνιση της Ιλένιας Ουίλιαμς η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είπε: "Αυτό είναι το πιο ωραίο κορίτσι. Χαρά σε όποιον την έχει. Είναι κούκλα” με τη Δήμητρα Καλφούντζου να προσθέτει: "Ήταν πάρα πολύ ωραία, πάρα πολύ κομψή. Ξεχώρισε γιατί σε αυτά τα events βλέπουμε πολύ ιδιαίτερες κι εκκεντρικές εμφανίσεις και η Ιλένια ήταν από τις κομψές εμφανίσεις, που δεν έκανε υπερβολές”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Τέλος η παρεξήγηση μεταξύ της Κόνυ Μεταξά και του Τάσου Ξιαρχό;

Κόνι Μεταξά

Η κάμερα της εκπομπής "Breakfast@Star" βρέθηκε στα λαμπερά "MadWalk 2021" και συνάντησε τους Έλληνες celebrities που έδωσαν το παρών στο show. Μεταξύ αυτών βρέθηκε και η Κόνυ Μεταξά, η οποία σε σχετική έρώτηση θέλησε να βάλει μία τελεία στο θέμα που αφορά τη σχέση της με τον Τάσο Ξιαρχό.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ