Follow us

Ξένια Καλογεροπούλου: "Απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Σερβετάλης - Πώς στήθηκε μια παράσταση με επικεφαλής έναν ανεμβολίαστο;"

Διχασμένοι είναι οι ηθοποιοί σχετικά με την υπόθεση του Αρη Σερβετάλη και την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε.

MissBloom TEAM
Ξένια Καλογεροπούλου NDP

Διχασμένοι είναι οι ηθοποιοί σχετικά με την υπόθεση του Αρη Σερβετάλη και την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε, επειδή δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές.

Η αγαπημένη ηθοποιός Ξένια Καλογεροπούλου, αναφερόμενη στο θέμα, σε αυστηρό τόνο είπε ότι "το βρίσκω απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Σερβετάλης. Πώς στήθηκε μια ολόκληρη παράσταση με επικεφαλής έναν ανεμβολίαστο;", ενώ ο Γιώργος Κωνσταντίνου είπε ότι "εγώ σε ανάλογη περίπτωση έχω μείνει και έχω παίξει δωρεάν".

Ο Αναστάσης Ροΐλός σχολιάζοντας ττο συγκεκριμένο θέμα, ανέφερε ότι "η απάντηση του Σερβετάλη με έχει καλύψει, μη δημιουργούμε διχασμούς", ενώ ο Κωνσταντίνος Μπιμπής σημείωσε σχετικά ότι "Ο Σερβετάλης ενημέρωσε εγκαίρως, οφείλει η παραγωγή να αποζημιώσει τους ηθοποιούς".

Από την πλευρά της η Μαρία Αντουλινάκη είπε ότι "είναι επιλογή του Σερβετάλη, εγώ δεν συμφωνώ", ενώ τέλος ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε σχετικά: "Ο παραγωγός του Σερβετάλη θα συνεχίσει να πληρώνει τους ηθοποιούς. Άρη, σε παρακαλώ να γυρίσεις πίσω".

TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ