Follow us

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη | Η αλλαγή στη ζωή της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη, το νέο μέλος της οικογένειας και το καινούριο της project

Η αλλαγή στο προφίλ της μετά τον χωρισμό και η φωτογραφία του ηθοποιού.

MissBloom TEAM
yupiii

Ένα όχι και τόσο ενεργό προφίλ στο Instagram διαθέτει η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Ειδικότερα, το προφίλ της μετρά πολύ λίγες αναρτήσεις, μόλις 18, αλλά αυτό φαίνεται σταδιακά να αλλάζει τις τελευταίες εβδομάδες.

Βασίλης Μπισμπίκης | Αυτή είναι η μελαχρινή πρώην σύζυγός του και μητέρα του γιου του

Πιθανός λόγος ενδέχεται να είναι το γεγονός ότι παραιτήθηκε και ενδεχομένως έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή της για να ασχοληθεί με τα social media.

Την απόφασή της να εγκαταλείψει την προηγούμενη εργασία της είχε μοιραστεί η ίδια με ένα post της στο Instagram τον Οκτώβρη, εκφράζοντας τη χαρά της που μετά από πολλά χρόνια πήρε πρωινό στο σπίτι της. "Πρωινό στο σπίτι μετά από δεκαετίες…… Παραιτήθηκα!" είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Loading...

Μάλιστα, έκτοτε έχει ανανεωθεί κατά πολύ όπως φαίνεται η διάθεσή της, με την ίδια να απολαμβάνει βόλτες με το αυτοκίνητο και φυσικά οικογενειακές στιγμές με τον γιο της.

Πρόσφατα μάλιστα μας έδειξε και το γεύμα που πήραν μαζί ένα μεσημέρι Κυριακής στο κέντρο της πόλης.

Loading...
Loading...
Loading...

Επιπλέον, το σπίτι τους μετρά πια ένα ακόμη μέλος, ένα γλυκύτατο εγκαταλελειμμένο σκυλάκι που αποφάσισαν να υιοθετήσουν.

Το νέο μέλος της οικογένειας! Ένα εγκαταλελειμμένο σκυλάκι που μας ευγνωμονεί κάθε μέρα …. αυτό το βλέμμα τα λέει όλα ❤️

Loading...

Περνώντας τα βράδια δίπλα στο τζάκι, χαλαρώνει και γεμίζει τις μπαταρίες της, προκειμένου να αφιερωθεί στο καινούριο της project.

Loading...

Ποιο είναι αυτό; Δεν γνωρίζουμε ακριβώς αφού δεν θέλησε να μοιραστεί περισσότερα, παραμόνο την ακόλουθη selfie:

Loading...

Να αναφέρουμε ότι η γοητευτική μελαχρινή γυναίκα ήταν παντρεμένη με τον γνωστό ηθοποιό για 15 περίπου χρόνια, ενώ φωτογραφία του είχε ανεβάσει και στο προφίλ της.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ