Follow us

Γιώργος Λιάγκας σε Φαίη Σκορδά | "Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις"

Η on air διαφωνία του πρώην ζευγαριού και ο εκνευρισμός του παρουσιαστή.

MissBloom TEAM
Λιάγκας Σκορδά

Έναν έντονο διάλογο είχαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του "Πρωινό". Συγκεκριμένα, με αφορμή την πρώτη επίσημη εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη στα εγκαίνια της σχολής υποκριτικής του Λάκη Λαζόπουλου, έκαναν τα δικά τους σχόλια με την ομάδα της εκπομπής τους για το νέο ζευγάρι της πόλης.

Ωστόσο, οι δύο παρουσιαστές είχαν διαφορετικά ρεπορτάζ αναφορικά το ξενοδοχείο που διέμεινε η τραγουδίστρια στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, στο οποίο την ίδια βραδιά έμεινε και ο πρώην σύζυγός της.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής ισχυρίστηκε ότι η Δέσποινα Βανδή δεν γνώριζε για τη διαμονή του Ντέμη Νικολαΐδη εκεί, με τη Φαίη Σκορδά να έχει άλλες πληροφορίες.

Και τότε ο δημοσιογράφος, εξέφρασε τον εκνευρισμό του:

"Άρα αναιρείς αυτό που είπα χθες; Τι κάνεις; Δεν το γνώριζε σου λέω. Δηλαδή, πάλι με αναιρείς! Και τι σημασία έχει; Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις. Είμαι στο κουρμπέτι πολλά χρόνια, σε παρακαλώ πολύ μην με αναιρείς! Γνωρίζω ότι δεν το ήξερε η Βανδή ναι! Το έμαθε και απέφυγε να τον δει στο πρωινό. Πήραν πρωινό και οι δύο σε αυτό το ξενοδοχείο.

Για να το λέω, σημαίνει ότι έχω μιλήσει με ανθρώπους πολύ κοντά τους. Δεν το λέω από το μυαλό μου.Δεν το ήξεραν, έπαθε σοκ η Βανδή όταν έμαθε ότι ο Ντέμης ήταν εκεί. Αν ο Ντέμης ενσυνείδητα πήγε επειδή ήξερε ότι θα είναι η Βανδή, δεν το ξέρω. Όταν λέω κάτι, το λέω μετά λόγου γνώσεως. Μπορεί να έκλεισε δωμάτιο ο Ντέμης σε άλλο όνομα".

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ