Follow us

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης | Το παρασκήνιο της πρώτης επίσημης κοινής εμφάνισής τους (vid)

Οι αποκαλύψεις του διοργανωτή της βραδιάς.

MissBloom TEAM
Βανδή - Μπισμπίκης NDP

Την πρώτη τους επίσημη δημόσια εμφάνιση έκαναν το βράδυ της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Το πιο hot νέο ζευγάρι της πόλης βρέθηκε στα εγκαίνια της Δραματικής Σχολής του Λάκη Λαζόπουλου "Τεχνών Εκατό" και φυσικά αποτέλεσαν την επόμενη ημέρα το πρώτο θέμα σε όλες τις εκπομπές.

Μιλώντας στην κάμερα του "Happy Day” ο Δημήτρης Λιάρος, δημοσιογράφος και διοργανωτής της συγκεκριμένης βραδιάς, αποκάλυψε και το παρασκήνιο της πρώτης αυτής επίσημης κοινής εμφάνισης της τραγουδίστριας και του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, είπε:

Βοήθησα στο στήσιμο αυτής της βραδιάς και φυσικά το talk of the town ήταν η εμφάνιση Βανδή – Μπισμπίκη. Αυτό επισκίασε όλα τα υπόλοιπα αλλά ευτυχώς λειτούργησε θετικά για τον σκοπό της εκδήλωσης.

Το ξέραμε ότι θα έρθουν. Το ξέραμε λίγες μέρες πριν, όταν είχε ανταποκριθεί θετικά στην πρόκληση. Βεβαίως με τους καλλιτέχνες πάντα κρατάς μια επιφύλαξη γιατί όταν μπορεί να σου πουν ένα "ναι” και μετά...

Η πρόταση έγινε από όσο ξέρω στη Δέσποινα Βανδή η οποία είχε απαντήσει θετικά. Δε ξέραμε ότι θα έρθει με τον Μπισμπίκη, το φανταζόμασταν, το ελπίζαμε αλλά δε το ξέραμε. Το επιβεβαιώσαμε λίγη ώρα πριν έρθει.

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ