Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Η αναφορά στον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τα υπονοούμενα για την προσωπική της ζωή

Μετά τις φήμες χωρισμού.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου NDP

Την ονομαστική της εορτή έχει η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, 25 Νοεμβρίου. Η παρουσιάστρια γιόρτασε την ιδιαίτερη αυτή ημέρα στο πλατό του "Super Κατερίνα" με τους συνεργάτες της, οι οποίοι της επεφύλλασαν και πολλές εκπλήξεις.

Loading...

Καλεσμένη λοιπόν σήμερα βρέθηκε εκεί η Λάουρα Νάργες, μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες του J2US, προκειμένου να μιλήσουν για τα του show, ενώ φυσικά από τη συζήτηση δεν έλειψαν και οι αναφορές στην προσωπική της ζωή.

Με αφορμή αυτό, η Κατερίνα Καινούργιου που είναι γνωστή για τον αυθορμητισμό της, είπε στη ραδιοφωνική παραγωγό για τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι: "Ξέρεις τι με συγκίνησε πολύ; Που είδα ότι στο J2US ήταν στο πλευρό σου. Πού τον βρήκες, πού συχνάζει να βρω κι εγώ έναν";

Μάλιστα, όταν η καλεσμένη της αποκάλυψε ότι έχει τέσσερα χρόνια διαφορά από τον μουσικό αγαπημένο της. η 36χρονη είπε: "Και εμένα ο Φίλιππος 4 χρόνια μικρότερος είναι".

Να θυμίσουμε ότι τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την παρουσιάστρια να έχει χωρίσει από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, τον επί σχεδόν δύο χρόνια σύντροφό της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ