Follow us

Ραφαέλα Πλαστήρα | Η Σταρ Ελλάς δεν πάει στο Ισραήλ για τη Μις Υφήλιος γιατί στηρίζει τους Παλαιστίνιους

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Σταρ Ελλάς, Ραφαέλα Πλαστήρα αποχώρησε από τον διαγωνισμό ομορφιάς "Μις Υφήλιος" στο Ισραήλ λόγω Παλαιστινιακού

MissBloom TEAM
Ραφαέλα Πλαστηρα Instagram

Τη στήριξή της στην Παλαιστίνη, εξέφρασε με την απόφασή της να μην συμμετάσχει στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος στο Ισραήλ, η εκπρόσωπος της χώρας μας, Σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα.

Η Ραφαέλα Πλαστήρα αποχώρησε από τον διαγωνισμό για να εκφράσει τη συμπαράστασή της στους Παλαιστίνιους.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας ανακοίνωσε την απόφαση της μέσα από το Instagram.

"Αγαπητοί μου υποστηρικτές, θα ήθελα να σας ανακοινώσω κάτι, που πραγματικά πονάει την καρδιά μου. Παραμένω ακόμα, η Miss Universe της Ελλάδας, όμως οφείλω να σας δώσω μία εξήγηση. Με πονάει, επειδή περίμενα πολλά χρόνια για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, αλλά θέλω να σας δείξω τι είμαι ικανή να κάνω. Δεν θα συμμετάσχω στον διαγωνισμό Miss Universe εφέτος. Ο λόγος για αυτό, είναι η χώρα (Ισραήλ). Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φανώ ασεβής προς την χώρα. Αγαπώ όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους τους ανθρώπους που πολεμούν για την ζωή τους στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Δεν μπορώ να ανέβω στην σκηνή και να προσποιηθώ πως δε συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι πολεμούν για τις ζωές τους εκεί έξω", έγραψε το νεαρό μοντέλο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ