Αλεξάνδρα Παλαιολόγου | Φωτογραφίες από το μοντέρνο σπίτι της στον Λυκαβηττό

Η εντυπωσιακή διακόσμηση του σπιτιού της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι μία από τις πιο διάσημες ελληνίδες ηθοποιούς, η οποία διατηρεί στενή επαφή με τους ακόλουθούς της στο Instagram, αφού μέσα από τον λογαριασμό της μοιράζεται στιγμιότυπα της ζωής και της καθημερινότητας της.

Ρίχνοντας μία ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξεχωρίσαμε κάποιες εικόνες, όπου φαίνεται η διακόσμηση που έχει επιλέξει για το σπίτι της. Τα τελευταία χρόνια, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ζει στην περιοχή του Λυκαβηττού. Η αισθητική που έχει επιλέξει για τον χώρο της συνδυάζει κλασικά και σύγχρονα στοιχεία. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η τραπεζαρία του σπιτιού, αφού επάνω από το τραπέζι βρίσκεται ένα πολύ εντυπωσιακό φωτιστικό με κρύσταλλα. Η τέχνη και συγκεκριμένα η ζωγραφική έχει μεγάλο ρόλο στον χώρο, αφού η ηθοποιός έχει διακοσμήσει τους τοίχους με πίνακες ζωγραφικής ενώ σε μία φωτογραφία φαίνεται η αγάπη της για τα βιβλία, αφού διατηρεί πλούσια συλλογή.

Οι αποχρώσεις που έχει επιλέξει για το σπίτι της είναι κυρίως οι γήινες, αλλά και το λευκό, ενώ ο συνδυασμός του είναι πολύ chic. Η ηθοποιός βέβαια έχει προσθέσει και μικρές, λαμπερές πινελιές στη διακόσμηση με χρυσές κορνίζες και metallic βάζα.

Πλάνα από το σπίτι της ηθοποιού