Follow us

Άννα Μαρία Βέλλη | Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της "Έφαγα ξύλο, κεφάλι στα πλακάκια, κινδύνευσα σοβαρά"

Η γνωστή youtuber έκανε κάποιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη βία που έχει βιώσει από σύντροφο της.

anna maria velli NDP Photo Agency

Η Άννα Μαρία Βέλλη βρέθηκε καλεσμένη στο διαδικτυακό κανάλι του youtuber Konilo και μεταξύ άλλων μίλησε για την κακοποιητική σχέση στην οποία βρισκόταν στο παρελθόν. Οι περιγραφές της μάλιστα είναι σοκαριστικές.

"Ήμουν σε κακοποιητική σχέση. Προσπαθούσα να φύγω, και είναι πολύ δύσκολο αν δεν το ζήσεις. Κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω όταν κινδύνευσε σοβαρά η ζωή μου, όταν είπα ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ανέπνεα μετά από αυτό που συνέβη. Εκεί κατάλαβα ότι είμαι σε μία τοξική, χειριστική σχέση και πρέπει να φύγω. Έφαγα ξύλο, κεφάλι στο πάτωμα, στα πλακάκια. Αν εγώ κάτσω και σου πω γιατί με έδειρε θα είναι σαν να δικαιολογώ την πράξη του. Η χειριστική σχέση είναι ότι σε πείθω ότι εσύ είσαι το πρόβλημα. Ενώ είχα πολλή αυτοπεποίθηση, έφτασα στο σημείο να μη θέλω να με δω στον καθρέφτη.

Τον συντηρούσα οικονομικά και με έλεγε τσιγκούνα. Μιλάμε για παράσιτο. Ζούσα με έναν άνθρωπο και κατέληξα να τρώω ξύλο. Ο κόσμος έλεγε ότι θα με προωθήσει γιατί είναι διάσημος. Επέλεξα να μη μιλήσω όταν ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, για να μην κακοποιηθεί η ψυχούλα μου. Ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθω, να μη βλέπω εφιάλτες… Τη στιγμή που συνέβαινε έκανε χιούμορ για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω. Αν οι φίλοι του τον ξέκοβαν, ίσως να έπαιρνε ένα έξτρα μάθημα.

Στη φάση που ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση εγώ επέλεξα να μη μιλήσω και κακοποιηθεί και η ψυχούλα μου επιπλέον, από πάνελ τηλεοπτικά που εύχομαι να μην έχουν κόρες και να μην τις βρούνε σε τέτοια κατάσταση. Όταν έφαγα το πολύ ξύλο πήγα σε ένα φίλο και μου έβαλε ένα πιάτο φαγητό και του είπα δεν πεινάω, έφαγα ξύλο. Αντιμετωπίζω την κατάσταση με χιούμορ. Ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθω, να μη βλέπω εφιάλτες, να μη φοβάμαι. Αν οι φίλοι του ανθρώπου που με χτυπούσε τον ξέκοβαν ίσως να έπαιρνε ένα έξτρα μάθημα. Τώρα που δεν το έχουν ξεκόψει, που είναι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα θα γίνει το ίδιο".

Την Πέμπτη (15-11), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Άννα Μαρία Βέλλη δημοσίευσε μία φωτογραφία, δείχνοντας το τραύμα που υπέστη από τη βία του πρώην συντρόφου της, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

"Έχω αυτή τη φωτογραφία (με άλλες που καλύτερα να μην δημοσιοποιήσω) αποθηκευμένη στα "αγαπημένα" στο κινητό μου.ΜΑ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Στα Αγαπημένα η φωτογραφία που δείχνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ. Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνομαι σαστισμένη και να βλέπω αυτό στο μέτωπο μ. Η πρώτη μου σκέψη ήταν τώρα πως θα το κρυψω; Λες να έχω εσωτερική αιμορραγία; Αν πάω στο νοσοκομείο θα μάθουν όλοι πως με χτύπησε; Κι αν δεν με
Πιστέψουν;"

Loading...

Αμέσως, ο κόσμος έστειλε στην Άννα Μαρία Βέλλη τα δικά του μηνύματα, τα οποία αφορούσαν τόσο συμπαράσταση, θαυμασμό για τη δύναμη να μιλήσει για τα τραύματα της, ενώ πολλές γυναίκες της έστειλαν τις δικές τους εμπειρίες.

Άννα Μαρία Βέλλη | Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της "Έφαγα ξύλο, κεφάλι στα πλακάκια, κινδύνευσα σοβαρά"

Δες εδώ το στιγμιότυπο

Το βίντεο με τη συνέντευξη της στο youtube

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ