Follow us

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης στην πρώτη πρόβα για τον "Ρινόκερο", o Νίκος Μουτσινάς εντυπωσίασε στη σκηνή του DWTS & όλα τα νέα

Ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκαλύπτει ότι "Kάποιος δυστυχής συνάδελφος είπε να τον πάρουν στις Άγριες Μέλισσες", η όλο νόημα ατάκα της Ναταλί Κάκκαβα στον Νίκο Μουτσινά, το ζευγάρι που βρέθηκε στην κορυφή του DWTS & αυτό που αποχώρησε.

MissBloom TEAM
yupiii

Αιμίλιος Χειλάκης: "Kάποιος δυστυχής συνάδελφος είπε να μην πάρουν τον Χειλάκη στις Άγριες Μέλισσες"

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης στην πρώτη πρόβα για τον "Ρινόκερο", o Νίκος Μουτσινάς εντυπωσίασε στη σκηνή του DWTS & όλα τα νέα

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο πλατό της εκπομπής "Καλύτερα δε Γίνεται" βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη κατά την οποία αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις "Άγριες Μέλισσες" ενώ θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη.

Μέσα από τις δηλώσεις του λοιπόν, έκανε μία νύξη σχετική με συνάδελφό του, που είχε πει να μην τον προσλάβουν στην επιτυχημένη σειρά του ANT1: "Kάποιος δυστυχής συνάδελφος είπε να μην πάρουν τον Χειλάκη στις Άγριες Μέλισσες. Δεν πειράζει… Είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν αποφασίσει να ασχολούνται με τους άλλους και όχι να δημιουργούν ανάγκη για να δημιουργήσουν κάτι. Δεν πειράζει. Αφήστε το, το έχω δηλώσει. Ξέρει αυτός που το έχει κάνει, τι έχει κάνει και νομίζω πως δεν χρειάζεται να συνομιλήσουμε με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ας συνομιλούμε με συμπεριφορές σπουδαίων ανθρώπων".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης στην πρώτη πρόβα για τον "Ρινόκερο" - Δείτε τη φωτογραφία

Αιμιλιανός Σταματάκης

Το πρωί της Κυριακής έγινε γνωστό ότι ο Αιμιλιανός Σταματάκης θα είναι ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη στην παράσταση "Ρινόκερος". Μάλιστα η παράσταση θα ξεκινήσει και πάλι από τις 16 Δεκεμβρίου να παίζεται στο θέατρο "Κιβωτός".

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει τον νεαρό ηθοποιό με όλους του συντελεστές της παράστασης, μιας και ξεκίνησαν και πάλι πρόβες.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η όλο νόημα ατάκα της Ναταλί Κάκκαβα στον Νίκο Μουτσινά: "Το λεώ αυτό για να.."

Ναταλί Κάκκαβα

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής του "Όλα Γκουντ" τον Μέμο Μπεγνή. Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη κατά την οποία, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ θέλησε να κάνει ένα ιδιαίτερο σχόλιο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλί Κάκκαβα ανέφερε πως ο Μέμος Μπεγνής θα συμμετέχει στη σειρά "Μόλις Χθες" του ΣΚΑΪ, ή όπως τη χαρκατηρίζει ο Νίκος Μουτσινάς, "της καναλάρας". Η αναφορά αυτή δεν ήταν τυχαία.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

DWTS | Αυτό το ζευγάρι αποχαιρέτησε το show

DWTS

Το έβδομο live του "Dancing with the Stars" τα είχε όλα. Μουσική, χορός, glitter, συναισθήματα γέμισαν για ένα ακόμα βράδυ της Κυριακής το παρκέ, τους τηλεθεατές και τους συμμετέχοντες του φιλανθρωπικού show χορού στο STAR.

Το τηλεοπτικό κοινό, εκτός από το να χορεύει και να διασκεδάζει, ψήφισε το αγαπημένο του ζευγάρι, που ήθελε να παραμείνει στο διαγωνισμό και μαζί με την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Δύο ζευγάρια ήρθαν αντιμέτωπα με την αποχώρηση, με τη Μαρίλη και τον Πάνο Γιαννακόπουλο και τον Έντουαρντ Στεργίου και την Ελισάβετ να βρίσκονται στην τελική δυάδα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

DWTS | Ποιο ζευγάρι βρέθηκε στην κορυφή στο έβδομο live;

DWTS

Στις 21:00 ακριβώς το βράδυ της Κυριακής ξεκίνησε το έβδομο live του "Dancing with the Stars" μέσα από τη συχνότητα του Star. Για ακόμα μια Κυριακή το φαντασμαγορικό σόου χωρού με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά και στην παρουσίαση του backstage τον Λάμπρο Φισφή, το DWTS χάρισε όμορφες στιγμές γεμάτες λάμψη, μουσική, χορό και συναισθήματα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Νίκος Μουτσινάς στη σκηνή του DWTS - Τι χόρεψε και εντυπωσίασε;

Νίκος Μουτσινάς

Καλεσμένος στο έβδομο live show του DWTS βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής του "Καλό Μεσημεράκι" στον ΣΚΑΙ άλλαξε για λίγο τηλεοπτική στέγη προκειμένου να δώσει το παρών και να χορέψει στο παρκέ του φαντασμαγορικού show χορού του STAR.

Ο Νίκος Μουτσινάς χαλαρός, ευδιάθετος και γεμάτος πάθος χόρεψε επί σκηνής μαγεύοντας τους πάντες. Ο δημοφιλής παρουσιαστής κάνοντας μια ανατρεπτική εμφάνιση χόρεψε και με τη βοήθεια των χορευτών έδωσε τον καλύτερό του εαυτό κλέβοντας τις εντυπώσεις. To τραγούδι που χόρεψε ήταν το "The Greatest Show" και αποθεώθηκε από τους κριτές και το κοινό.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ