"Κοιμόταν γυμνή μαζί με τον γιο μας"

Η ιδιόρρυθμη περσόνα της Mia Farrow, ο προβληματικός γάμος με τον Woody Allen και ο θάνατος των παιδιών της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Όσο τα χρόνια περνούν, όσο τα ανθρώπινα δικαιώματα έρχονται στο προσκήνιο και όσο ο έμφυλος διαχωρισμός των ανθρώπων είναι θέμα συζήτησης και όχι ψιλά γράμματα, τόσο επηρεάζονται η κοινωνία αλλά και ο καθένας μας ξεχωριστά. Το 2021 θεωρείται ανεπίτρεπτο και εγκληματικό ένας άντρας να χτυπήσει τη γυναίκα του. Το 1960 όμως; Θα λάμβανε ένα τέτοιο γεγονός τις διαστάσεις που λαμβάνει τώρα;

Κάπως έτσι, το παλιό Hollywood, αυτό που μας έχει δώσει αριστουργήματα και μυθικούς σταρ, έκρυβε βαθιά μέσα του σκοτεινά μυστικά, τα οποία είτε δεν έβλεπαν ποτέ το φως της δημοσιότητας, είτε αυτό συνέβαινε πολλά χρόνια μετά, όταν οι πρωταγωνιστές πιθανότατα να μην ήταν καν στη ζωή.

Μοιχείες, ξυλοδαρμοί, αυτοκτονίες, φόνοι, βιασμοί, ήταν κυριολεκτικά στο καθημερινό μενού των αστέρων του κινηματογράφου, οι οποίοι "μεθυσμένοι" από τη δόξα και τα χρήματα, αισθάνονταν πανίσχυροι και δυστυχώς το σύστημα τους επαλήθευε. Έκαναν ό, τι ήθελαν χωρίς να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των πράξεών τους, για να έχουμε εμείς σήμερα να διαβάζουμε συγκλονιστικές και ανατριχιαστικές ιστορίες για τις ζωές τους.

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Tags