Το απόρρητο κινητό τηλέφωνο της βασίλισσας Ελισάβετ είναι γνωστό μόνο σε δύο άτομα

Βασιλικός εμπειρογνώμονας ισχυρίζεται πως η βασίλισσα διαθέτει κινητό τηλέφωνο "κρυπτογραφημένο κατά των hacker" για να επικοινωνεί με τις ελάχιστες επαφές της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει παρακολουθήσει την εξέλιξη της τεχνολογία σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες πέντε δεκαετίες της μοναρχίας της. Η Αυτού Μεγαλειότητα διαθέτει στην κατοχή της ένα κινητό τηλέφωνο που προστατεύεται από έναν "κρυπτογραφημένο μηχανισμό κατά της πειρατείας", τον οποίο έχει δημιουργήσει η MI6 για να αποτρέψει το χακάρισμα. Όπως αποκάλυψε ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας, με αυτό το τηλέφωνο, η μακροβιότερη μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου επικοινωνεί μόνο με δύο συγκεκριμένες επαφές.

Ο δημοσιογράφος και ερευνητής των royals, Jonathan Sacerdoti δήλωσε πως υπάρχουν δύο μόνο άτομα, τα οποία μπορούν να καλέσουν την βασίλισσα Ελισάβετ και εκείνη να επικοινωνεί κανονικά μαζί τους μέσω του κινητού τηλεφώνου της. "Τα δύο άτομα στα οποία τηλεφωνεί πολύ συχνά είναι η κόρη της, η πριγκίπισσα Άννα αλλά και ο manager της, John Warren" δήλωσε ο σχολιαστής.

Δες περισσότερα στο Harpersbazaar.gr

Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image