Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Σχολιάζει (ξανά) τη σχέση Βανδή - Μπισμπίκη

"Είναι ωραίο πράγμα να είναι κανείς ερωτευμένος με τα χίλια".

MissBloom TEAM
Μενεγάκη Βανδή NDP

Μια ακόμη κοινή εμφάνιση πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Το νέο hot ζευγάρι της πόλης, μετά την ολοκλήρωση του J2US, επέλεξε να διασκεδάσει στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στο μαγαζί που εμφανίζονται ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός.

Ελένη Μενεγάκη | Σχολιάζει (ξανά) τη σχέση Βανδή - Μπισμπίκη

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους, με τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα sites να ασχολούνται συνέχεια με το ειδύλλιο αυτό. Έτσι, δεν θα μπορούσε να λείπει και από τη θεματολογία της εκπομπής "Ελένη", που έπαιξε μερικά πλάνα από την εν λόγω βραδινή τους έξοδο.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη έκανε το δικό της σχόλιο λέγοντας "Είναι ωραίο πράγμα να είναι κανείς ερωτευμένος με τα χίλια. Εγώ μόνο αυτό θέλω να πω". Προφανώς αφορμή για τη δήλωση αυτή στάθηκε και η αφιέρωση του τραγουδιού "Στην αυλή του Παραδείσου" από τη Δέσποινα Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη και η ενθουσιώδης ανταπόκρισή του στην ερμηνεία της.

Loading...

Να αναφέρουμε ότι η παρουσιάστρια σε προηγούμενη αναφορά της στο ζευγάρι είχε πει:

"Μην τους ματιάσουμε! Να είναι καλά, ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί και να πηγαίνουν τις βόλτες τους και όπου τους κάνει κέφι, όπως θέλουν ντυμένοι!"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ