Η Ντόρα Μπακογιάννη με τα εγγόνια της και τη νύφη της, Σία Κοσιώνη, στην παρουσίαση βιβλίου της Μαρίκας Μητσοτάκη

Λίγο μετά την ανακοίνωση του προβλήματος υγείας της, εμφανίστηκε μαζί με την οικογένειά της και φωτογραφήθηκε με τα τρία της εγγόνια.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Μπορεί η Ντόρα Μπακογιάννη πριν από λίγες εβδομάδες να μοιράστηκε με όλους την ασθένεια από την οποία πάσχει, την οποία παλεύει χωρίς να χάνει την ελπίδα της, το απόγευμα της Δευτέρας εμφανίστηκε μαζί με την οικογένειά της για έναν όμορφο σκοπό, και πιο συγκεκριμένα με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου "Συνταγές με… Ιστορία" της μητέρας της, Μαρίκας Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης: Σίμος Κεδίκογλου - Ελισάβετ Κατσαμάκη | Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά

Το μαγειρικό ταλέντο της συζύγου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ήταν γνωστό, με τα τραπέζια που διοργάνωνε η οικογένεια, να είναι η αφορμή να μαζεύονται όλοι μαζί και να περνούν ποιοτικό χρόνο. Το βιβλίο, λοιπόν, που περιέχει διάφορες συνταγές - λογικά και αυτή για τα φημισμένα ντολμαδάκια- περιλαμβάνει, επίσης, διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινή και συνάμα συναρπαστική ζωή της, η οποία αναμειγνύεται με την ιστορία και την παράδοση του τόπου.

Φυσικά, από τη συζήτηση που ακολούθησε στο πλαίσιο της παρουσίασης, δεν θα μπορούσε να λείπει η κόρη της και βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ηγήθηκε των καλεσμένων. Στον συντονισμό βρέθηκε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ, ενώ μαζί του μίλησαν και η Άρτεμις Σκούταρη, πρόεδρος του Ιδρύματος "Σύλβια Ιωάννου", η Κύρα Κάπη, διευθύντρια επικοινωνίας του πρωθυπουργού, ο εκδότης Θάνος Ψυχογιός και ο Άκης Πετρετζίκης, χρησιμοποιώντας την ιδιότητα του σεφ.

Η όμορφη αυτή κίνηση συγκίνησε διάφορα συγγενικά πρόσωπα που θεώρησαν πως η παρουσία τους θα είναι πολύ σημαντική. Ειδικότερα, το παρών έδωσαν η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία, με τα δυο της παιδιά και η Σία Κοσιώνη με τον γιο της, Δήμο. Αλλά και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη τίμησε με την παρουσία της την οικογένεια Μητσοτάκη.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Ο Αντώνης Σρόιτερ, η Άρτεμις Σκούταρη, πρόεδρος του Ιδρύματος "Σύλβια Ιωάννου", η Κύρα Κάπη, διευθύντρια επικοινωνίας του πρωθυπουργού, ο εκδότης Θάνος Ψυχογιός και ο Άκης Πετρετζίκης.

Η Αλεξία Μπακογιάννη με τα παιδιά της

Η Ντόρα Μπακογιάννη με τα εγγόνια της.

Η Σία Κοσιώνη με τον γιο της, Δήμο.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο.