Follow us

Χριστίνα Κοντοβά - Τζώνη Καλημέρης | Η οικογενειακή φωτογραφία με τη μικρή Ada

Βραδινή οικογενειακή βόλτα στην Ουγκάντα.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Κοντοβά NDP

Μεταξύ Ελλάδας και Ουγκάντα περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της η Χριστίνα Κοντοβά εδώ και αρκετούς πλέον μήνες, από τότε που αποφάσισε να υιοθετήσει τη μικρή Ada.

Πιο συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια μόδας έχει εδώ και δύο περίπου χρόνια ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να ολοκληρωθεί η υιοθεσία του όμορφου κοριτσιού από την Καμπάλα, οπότε χρειάζεται να ταξιδεύει συχνά στην Αφρική, για να βρίσκεται στο πλευρό της.

Loading...
Loading...

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, στο πλευρό τους σε αυτό το "ταξίδι" βρίσκεται εξ αρχής ο σύντροφός της, Τζώνη Καλημέρης. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που και εκείνος ταξιδεύει στην Ουγκάντα προκειμένου να περνούν χρόνο όλοι μαζί κάνοντας διάφορες δημιουργικές δραστηριότητες, όπως εξορμήσεις και εκδρομές σε όμορφα μέρη.

Το βράδυ της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου λοιπόν η Χριστίνα Κοντοβά ανέβασε στα stories της μια καλλιτεχνική λήψη των τριών τους να κρατιούνται χέρι-χέρι, με την σκιά τους να απεικονίζεται στον δρόμο καθώς περπατούν.

Οικογένεια, έγραψε χαρακτηριστικά.

Χριστίνα Κοντοβά - Τζώνη Καλημέρης | Η οικογενειακή φωτογραφία με τη μικρή Ada

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ