Αυτός είναι ο 42χρονος ιερέας από τις Σέρρες & σπάει τη σιωπή του για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Ο πατήρ Γεώργιος αναγκάστηκε να κλείσει το προφίλ του ύστερα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Σάλος ξέσπασε με τις ημίγυμνες φωτογραφίες του ιερέα Γεωργίου στο Καλοχώρι Σερρών στα social media και τις διαστάσεις που πήρε το θέμα τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αναγκαστεί να κλείσει τον λογαριασμό του.

Διαβάστε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη | Η αδερφή και η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ έστειλαν εξώδικο στην εκπομπή της

Ο 42χρονος πατήρ Γεώργιος εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Τ-Live, εξηγώντας το τι συνέβη και τον λόγο που ο ίδιος μοιραζόταν αυτές τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

"Το ότι αγαπώ τη γυμναστική, το ότι έχω κάνει φωτογράφιση και αγαπώ και το σώμα μου, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τον Θεό και την πνευματική ζωή και την ψυχή. Βλέπετε ότι οι άνθρωποι που με γνωρίζουν εδώ πέρα το αποδέχονται και δεν μου δημιούργησαν κανένα απολύτως πρόβλημα", δήλωσε ο ιερέας την κάμερα του Alpha.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως "εμείς είμαστε άνθρωποι και όταν ένας μας ξέρει σαν άνθρωπο και τι καρδιά έχουμε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα λοιπόν. Δεν θεωρώ ότι προκλήθηκε σάλος με όλο αυτό".

Πέρα όμως από τον πατέρα Γεώργιο, στην κάμερα του T-Live μίλησαν και διάφοροι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι υποστήριξαν τον ιερέα. "Είναι πολύ καλός, ευγενικός, ένας κύριος με τα όλα του. Τον σέβεται όλο το χωριό και όλος ο κόσμος εδώ. Με τέτοια συμπεριφορά λίγοι ιερείς πέρασαν από εδώ", δήλωσε κάτοικος για τον 42χρονο.

Ειδικότερα, ο ιερέας είναι οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών, ενώ έχει σπουδάσει Θεολογία και ως Τεχνικός Υλεκτρονικών Υπολογιστών.

Δείτε το βίντεο: