Follow us

Γιώργος Γεροντιδάκης | Η τρυφερή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με την σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου

Ο πρωταγωνιστής της σειράς "Άγριες Μέλισσες" εδώ και λίγο καιρό είναι φουλ ερωτευμένος.

MissBloom TEAM
Γιώργος Γεροντιδάκης NDP

Τα πολύωρα γυρίσματα για τον Γιώργο Γεροντιδάκη, εκτός από ξεχωριστές ερμηνείες, του έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσει την τωρινή σύντροφό του. Ο πρωταγωνιστής της σειράς "Άγριες Μέλισσες" εδώ και λίγους μήνες βρίσκεται σε σχέση με την Άσπα Κωνσταντοπούλου, την ταλαντούχα make up artist που επιμελείται το μακιγιάζ όλων των ηθοποιών του επιτυχημένου σόου.

Διαβάστε επίσης: Η Ντόρα Μπακογιάννη με τα εγγόνια της και τη νύφη της, Σία Κοσιώνη, στην παρουσίαση βιβλίου της Μαρίκας Μητσοτάκη

Πρόσφατα, ο ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία με την αγαπημένη του, τη στιγμή που χαλαρώνουν στο σπίτι, το οποίο, όπως φάνηκε από το στιγμιότυπο, είναι πλήρως χριστουγεννιάτικα στολισμένο. Δείχνοντας τις επίσης χριστουγεννιάτικες κάλτσες τους και παρακολουθώντας ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, οι δυο τους κατάφεραν να σκορπίσουν το γιορτινό πνεύμα λίγες εβδομάδες πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων.

Χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς το πότε ήρθαν πιο κοντά, οι δύο σύντροφοι περνούν πολύ χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν την ησυχία του σπιτιού, κρατώντας low profile στα social media. Μάλιστα, οι δυο τους αν και έκαναν μαζί διακοπές, ταξιδεύοντας στη Νάξο και στην Αστυπάλαια, δεν ανέβασαν καμία φωτογραφία που να προδίδει πως ήταν μαζί.

Δείτε τη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του ζευγαριού:

Γιώργος Γεροντιδάκης | Η τρυφερή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με την σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ