Follow us

Megan Fox - Machine Gun Kelly | Μετά τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα - Να πού διασκέδασαν οι ερωτευμένοι

Το ζευγάρι τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας "Οι Αναλώσιμοι 4".

MissBloom TEAM
Megan Fox Splash News / Ideal Image

Αφού απόλαυσαν τις διακοπές τους στη Σαντορίνη, όπου φωτογραφήθηκαν σε ρομαντικά ενσταντανέ, η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly βρέθηκαν στην Αθήνα, αφού είχαν κάνει αρχικά μία στάση στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: Ο νέος πρωταγωνιστής του "Emily in Paris" ερωτευμένος με διάσημη τραγουδίστρια

Η ηθοποιός ταξίδεψε στη χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας "Οι Αναλώσιμοι 4", όπου πρωταγωνιστεί ανάμεσα σε γνωστούς ηθοποιούς - ένας από αυτούς ο Jason Statham - παίρνοντας μαζί της τον σύντροφό της, από τον οποίο δεν μπορεί να μείνει για καιρό χώρια.

Και πέρα από τη δουλειά της στην οποία δίνει μεγάλη σημασία, οι ξέγνοιαστες στιγμές με τον MGK δεν είναι λίγες, καθώς και οι δύο έχουν βρει την ευτυχία, ο ένας στο πρόσωπο του άλλου. Πρόσφατα, οι δυο τους είχαν φωτογραφηθεί σε γνωστό Escape Room στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου επέλεξαν να επισκεφθούν, παίζοντας στο δωμάτιο Silent Hill.

💣💣💣BOOOMMMM!! 💣💣💣 Megan Fox & Machine Gun Kelly visit our Escape Rooms and played Silent Hills. We just want to say that...

Posted by The MindTrap Escape Rooms on Saturday, November 27, 2021

Στο ίδιο mood, οι ερωτευμένοι σύντροφοι αφού έφτασαν στην Αθήνα, αντί να επιλέξουν κάποιο μπαρ ή εστιατόριο για τη νυχτερινή τους διασκέδαση, προτίμησαν να περάσουν καλά σε γνωστό λούνα παρκ στην περιοχή του Ρέντη.

Δείτε τη φωτογραφία:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ