Follow us

Η σπάνια εμφάνιση της Αλεξίας Μπακογιάννη με τα δίδυμα παιδιά της - Η φωτογραφία με τη γιαγιά, Ντόρα

Η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη έδωσε το παρών στην παρουσίαση βιβλίου "Συνταγές με... Ιστορία".

MissBloom TEAM
Αλεξία Μπακογιάννη NDP

Σε μία συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Μουσείο Μπενάκη, έγινε η παρουσίαση βιβλίου "Συνταγές με... Ιστορία", ένα αφιέρωμα στις συνταγές της Μαρίκας Μητσοτάκη, με πολλά μέλη της οικογένειας να δίνουν το παρών.

Διαβάστε επίσης: Σίμος Κεδίκογλου - Ελισάβετ Κατσαμάκη | Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά

Η Ντόρα Μπακογιάννη, φυσικά, συμμετείχε στη συζήτηση που ακολούθησε σχετικά με το βιβλίου μαζί με τους Άρτεμις Σκούταρη (διευθύντρια του "Sylvia Ioannou Foundation) , Κύρα Κάπη (διευθύντρια επικοινωνίας του πρωθυπουργού) , Άκη Πετρετζίκη και Θάνο Ψυχογιό εκ μέρους των εκδόσεων Ψυχογιός, που έχουν αναλάβει την επιμέλεια του βιβλίου "Συνταγές με ιστορία". Μάλιστα, τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία, η οποία εμφανίστηκε μαζί με τα δίδυμα παιδιά της, τα οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Μανώλη Βάρσο. Η ίδια φωτογραφήθηκε, δείχνοντας απόλυτα ευτυχισμένη μαζί τους, όπως έκανε και η γιαγιά τους, Ντόρα Μπακογιάννη.

Και τα δύο παιδιά ήταν ντυμένα με επίσημα ρούχα, με τη μικρή να φοράει ένα κόκκινο καρό φόρεμα και τον αδερφό της να εντυπωσιάζει με το μικροσκοπικό του κοστούμι και την κόκκινη γραβάτα του. Φυσικά, εκείνο που παρατηρήσαμε ήταν η ομοιότητα της κόρης της με τη μητέρα της, όπως και η ομοιότητα της τελευταίας με τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η σπάνια εμφάνιση της Αλεξίας Μπακογιάννη με τα δίδυμα παιδιά της - Η φωτογραφία με τη γιαγιά, Ντόρα
Ντόρα Μπακογιάννη με εγγόνια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ