Follow us

Νέα εμφάνιση της εγκυμονούσας Εριέττας Κούρκουλου | "Ευλογία", "θαύμα", "αγάπη", "ευτυχία"… αυτές είναι λέξεις που συνδυάζω εγώ με την μητρότητα

"Αισθάνομαι τυχερή που μου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσω μια διαφορετική πραγματικότητα, γιατί αλλιώς θα ζούσα με την ψευδαίσθηση της δικής μου". Πού βρέθηκε η εγκυμονούσα φιλάνθρωπος;

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου Instagram

Μπορεί σε λίγους μήνες να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, όμως η Εριέττα Κούρκουλου δεν ξεχνάει τα υπόλοιπα παιδιά στον κόσμο που δεν θα έχουν την ίδια τύχη με το δικό της.

Διαβάστε επίσης: Άρης Σερβετάλης | Η πρώτη του αντίδραση on camera μετά τον σάλο με την παράσταση "Ρινόκερος" (βίντεο)

Ειδικότερα, η εγκυμονούσα φιλάνθρωπος ταξίδεψε μέχρι τη Βέροια για να επισκεφθεί το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιού και Στήριξης Οικογένειας "Πρωτοβουλία για το Παιδί" για να χαρίσει στα παιδιά που βρίσκονται εκεί τα δώρα τους για τα Χριστούγεννα.

Με μία ανάρτηση στο Instagram, όπως της αρέσει να επικοινωνεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά της με τους followers της, ανακοίνωσε την επίσκεψή της αλλά και εκείνο που τη συγκλόνισε. Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά για να την ευχαριστήσουν για τη γενναιοδωρία της και γνωρίζοντας πως σύντομα θα γίνει μαμά, της έδωσαν ένα γράμμα, το οποίο στην ουσία ήταν ένα τραγούδι για τη μητρότητα.

"Καθώς άκουγα τις όμορφες φωνούλες τους, άρχισα να παρατηρώ τις λέξεις… "πονάει", "σπάει", "ο φόβος χτυπάει", "τρομάζει", "αμφιβολίες", "θεριώσανε τέρατα και πανοπλίες". Αυτές είναι οι λέξεις που έχουν συνδυάσει αυτά τα παιδιά με την μητρότητα. Ένα αφόρητο βάρος και μια ευθύνη που είναι σχεδόν απίθανο ένας γονιός να σηκώσει. Όμως κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να αισθάνεται βάρος. Κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να προσπαθεί να δικαιολογήσει την εγκατάλειψή του, ρίχνοντας το φταίξιμο στην ίδια του την ύπαρξη.", έγραψε η Κούρκουλου, συνειδητοποιώντας τη δυστυχία που υπάρχει στον κόσμο.

Νέα εμφάνιση της εγκυμονούσας Εριέττας Κούρκουλου  | "Ευλογία", "θαύμα", "αγάπη", "ευτυχία"… αυτές είναι λέξεις που συνδυάζω εγώ με την μητρότητα
Το γράμμα των παιδιών που μοιράστηκε η Εριέττα Κούρκουλου στο Instagram

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως "όσο άκουγα τις λέξεις η καρδιά μου ράγιζε… "Ευλογία", "θαύμα", "αγάπη", "ευτυχία"… αυτές είναι λέξεις που συνδυάζω εγώ με την μητρότητα. Όσο σκληρό και αν είναι, αισθάνομαι τυχερή που μου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσω μια διαφορετική πραγματικότητα, γιατί αλλιώς θα ζούσα με την ψευδαίσθηση της δικής μου.
Δυστυχώς, δεν έχω αυτή την πολυτέλεια. Υπάρχει σκοτεινιά και ανάγκη εκεί έξω και όπου υπάρχει ανάγκη, οφείλουμε να την υπηρετούμε εμείς που γεννηθήκαμε τυχεροί.".

Η ίδια στο τέλος ευχαρίστησε όλους όσοι ασχολούνται ενεργά με το κέντρο και δουλεύουν για να χαρίσουν ένα χαμόγελο στα παιδικά προσωπάκια.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ