Follow us

Η εκ βαθέων εξομολόγηση της Τάμτα | "Εβαλα τα κλάματα όταν είδα το νυφικό που μου έφερε η πεθερά μου, ήμουν 14 ετών"

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

MissBloom TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera, η Τάμτα μίλησε χωρίς φίλτρο για ό,τι συνέβη στη ζωή της και τα χρόνια που ήταν παντρεμένη στη Γεωργία.

Διαβάστε επίσης: Νέα εμφάνιση της εγκυμονούσας Εριέττας Κούρκουλου | "Ευλογία", "θαύμα", "αγάπη", "ευτυχία"… αυτές είναι λέξεις που συνδυάζω εγώ με την μητρότητα

Απαντώντας στην ερώτηση του παρουσιαστή για το αν θα παντρευόταν με τον Πάρη Κασιδόκωστα, η ίδια απάντησε πως ποτέ δεν ήταν από τις γυναίκες που ονειρεύονταν το νυφικό τους, ενώ αν είναι να συμβεί, θα δείξει. "Είμαστε μια χαρά και πολύ καλά και βλέπουμε. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου με νυφικό. Δεν είναι κάτι που με αφορά, δεν ήμουν ποτέ από αυτές τις γυναίκες", είπε χαρακτηριστικά, φέρνοντας στο μυαλό της τον πρώτο της γάμο σε ηλικία 14 ετών.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τον γάμο της, η Τάμτα δήλωσε πως τη στιγμή που η πεθερά της της έδειξε το νυφικό της, την έπιασαν τα κλάματα. "Μια χαρά θυμάμαι το φόρεμα που μου έφερε τότε η πεθερά μου κι έκλαιγα, γιατί δεν μου άρεσε. Όσο ήμουν μικρή στη Γεωργία, αυτές τις εποχές δεν ήταν πολύ καλά γενικά η χώρα μου πολιτικά και οικονομικά. Ήταν πιο σκοτεινά και όχι τόσο γιορτινά τα πράγματα. Είχαμε ρεύμα μία ώρα το πρωί και μία ώρα το βράδυ", θυμάται η τραγουδίστρια.

Για όσους δεν θυμούνται, η Τάμτα σε ηλικία 14 ετών είχε παντρευτεί με τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο φίλο της και λίγους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Άννυ. Παλαιότερα, η ποπ σταρ είχε πει για τη δυσάρεστη εμπειρία της πως δεν μπορούσε να ζήσει σε αυτό τον γάμο. "Μου λέει μην καθόμαστε τώρα στο δρόμο και μας βλέπει ο κόσμος, να πάμε κάπου να καθίσουμε να μιλήσουμε ανθρώπινα. Μπήκα στο αμάξι αλλά αμέσως άρχισα να κλαίω γιατί κατάλαβα ότι δε θα με πήγαιναν για καφέ και με πήγαν όντως εκτός Τιφλίδας. Από εκείνη την ημέρα έμενα πλέον στο σπίτι του με τους γονείς του, 16 χρόνων αυτός, 14 εγώ… Επί της ουσίας παντρευτήκαμε τον Απρίλιο… Φλεβάρη με "έκλεψε". Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο επειδή ήμασταν ανήλικοι και δεν επιτρεπόταν. Πάγωσα όλα τα συναισθήματα μου, πήρα πολύ ψυχρή απόφαση και είπα ό,τι και να γίνει εγώ θα χωρίσω επειδή δεν μπορώ να ζήσω αυτή τη ζωή", είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Δείτε τη συνέντευξη της Τάμτα στον Θέμη Γεωργαντά:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ