Follow us

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη και γιος της Καίτης Γκρέυ

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια.

MissBloom TEAM
Αγγελική Ηλιάδη - Καίτη Γκρέυ NDP

Κι ενω η Αγγελική Ηλιάδη τον τελευταίο καιρό βρίσκεται εν μέσω γυρισμάτων της εκπομπής "Η Φάρμα" στον Ant1, ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός τής χτύπησε την πόρτα.

Η νέα τοποθέτηση της Ρένας Κουβελιώτη για το πρόβλημα της υγείας της | "Ρωτάω τα παιδιά μου αν θα με αγαπούν, όταν δεν θα τα θυμάμαι"

Ο πατέρας της και γιος της θρυλικής τραγουδίστριας Καίτης Γκρέυ, Βασίλης, έφυγε από τη ζωή, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του αγαπημένου πατέρα της τραγουδίστριας θα τελεστεί την Τετάρτη ενώπιον συγγενών και φίλων.

Πρόσφατα, η Αγγελική Ηλιάδη είχε αναφερθεί στη δύσκολη περίοδο που είχε περάσει, κατά την οποία δεν μιλούσε με τους γονείς της, δηλώνοντας ευτυχισμένη που πλέον αυτά βρίσκονται στο παρελθόν. "Νιώθω ευλογημένη τώρα πια που έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τον αδελφό μου, γιατί η οικογένεια είναι οικογένεια, οι δικοί σου, το αίμα σου, και τη θέση αυτή δεν μπορεί να την πάρει κανένας στη ζωή σου", είχε πει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως "τώρα αισθάνομαι ότι είναι οι άνθρωποι στους οποίους μπορώ να πω τα πάντα κι αυτό μου είχε λείψει όσο δεν μιλούσαμε".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ