Celebrity News | "Καταπέλτης" η Βίκυ Κάβουρα για τον Παντελή Καναράκη – Καταγγέλλει οικονομικό εκβιασμό, o Δημήτρης Λάλος με τη συζύγου του & όλα τα νέα

Όλα όσα διαβάσαμε στο Yupiii.gr

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Άρης Αργυρόπουλος | Έτσι ευχήθηκε στον κολλητό του Άγγελο Λάτσιο για τα γενέθλιά του! Δείτε τα στιγμιότυπα

Ο Άγγελος Λάτσιος είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος αφού πριν από μικρό χρονικό διάστημα είχε τα γενέθλιά του. Αγαπημένα πρόσωπα του γιου της Ελένης Μενεγάκη θέλησαν να στείλουν τις ευχές τους, μεταξύ αυτών και ο κολλητός του Άρης Αργυρόπουλος, ο οποίος τον τίμησε με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"Καταπέλτης" η Βίκυ Κάβουρα για τον Παντελή Καναράκη – Καταγγέλλει οικονομικό εκβιασμό

Η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε πρόσφατα σε εκδήλωση και εκεί μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και ξεσπά κατά του Παντελή Καναράκη, με τον οποίο θα έπαιζε στο θέατρο, αλλά εν τέλει αποχώρησε. Μάλιστα, η ίδια καταγγέλλει οικονομικό εκβιασμό.

Αρχικά, η ίδια είπε: "Έκανα δύο μήνες πρόβες για μια παράσταση του Παντελή Καναράκη, η οποία δεν ξέρω αν θα ανέβει. Εγώ δεν θα είμαι σε αυτή. Είναι κάτα πάρα πολύ δύσκολο αυτό που περνάω, έχω να φάω τρεις μέρες. Οι πρόβες δεν πληρώνονται. Δεν έχει συμβεί κάτι μεταξύ μας. Δεν ξέρω πώς να το πω. Έφυγα αναγκαστικά. Να δουλεύει δύο μήνες απλήρωτη και ξαφνικά να σου λένε "αυτό κι αν σου αρέσει”".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"Η αλήθεια είναι ότι πέρασα δύσκολα στο Just the two of us"

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε πριν από μικρό χρονικό διάστημα στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα". Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη κατά την οποία αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της αλλά στην παρουσία της στη μικρή οθόνη.

Αρχικά, η Βίκυ Κάβουρα παραδέχτηκε πως η περίοδος της καραντίας δεν ήταν εύκολη για εκείνη: "Πέρυσι ήταν η χειρότερη χρόνια της ζωης μου πέρασα παρά πολλά σε ολους τους τομείς της ζωης μου που χτυπήθηκα αλύπητα. Βλέπεις τι σου αφήνουν, για να τα εκμεταλλευτείς, να τα γύρισεις προς όφελός σου, και τα αφήνεις πίσω. Δεν τα συζητάς γιατί είναι σαν να τα ξαναφέρνεις, το μαύρο συννεφάκι φέρνει μαυρίλες στη ζωή σου, εγώ δεν θέλω μαυρίλες".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Δημήτρης Λάλος | Ο Μαθιός του "Σασμού" ποζάρει στο πλευρό της συζύγου του

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τα εντατικά γυρίσματα για τον "Σασμό” του Alpha, ο Δημήτρης Λάλος ξέκλεψε λίγο χρόνο και βρέθηκε στο Ιντεάλ για να σταθεί στο πλευρό της συζύγου του, επίσης ηθοποιού και σκηνοθέτη, Έλενας Μαυρίδου.

Ο γνωστός ηθοποιός παρακολούθησε την πρεμιέρα του έργου "Η Κοκκινοσκουφίτσα στο δάσος των Χριστουγέννων” που αποτελεί μια πρωτότυπη απόδοση του αγαπημένου παραμυθιού μικρών και μεγάλων και έκανε πρεμιέρα στην παιδική σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου στο Ιντεάλ.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Μαρίνα Πατούλη: "Ένιωσα άβολα, θα κρατήσω την υπόσχεσή μου"

Αρκετό είναι το μπέρδεμα που έχει προκληθεί με την Μαρίνα Πατούλη και τη συμμετοχή της στο J2US, μιας και η ίδια έχει ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από το show. Ωστόσο, το Σάββατο θα βρεθεί κανονικά!

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα του "Happy Day”, είπε: "Όλα καλά, θέλω να έχω μια όμορφη ανάμνηση και θα το κλείσουμε το Σάββατο με αυτόν τον τρόπο. {...} Έγινε μια λάθος επιλογή του τραγουδιου, ένιωσα άβολα γιατί ακούστηκαν διάφορα. Το τραγούδι δεν έβαινε και αυτό δημιούργησε ένα πολύ κακό κλίμα και στη διάθεσή μου. Είπα να αποχωρήσω, να αφήσω τα νέα παιδιά να συνεχίσουν. Γιατί να στερώ τη θέση από ένα άλλο παιδί που το θέλει και θα το βοηθήσει και στο μέλλον. Εγώ πήγα για έναν σκοπό εκεί και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Θάνος Τοκάκης δίνει τη δική του απάντηση για τη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Θάνος Τοκάκης, ο επί χρόνια τηλεοπτικός γαμπρός του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά "50-50" μίλησε στη Μένια Κούκου και την κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" για το κίνημα #Metoo και τις αποκαλύψεις που έφερε στο φως αναφορικά με τον "Νικηφόρο".

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν για τη σχέση τους, ο δημοφιλής ηθοποιός ξεκαθάρισε το τοπίο υπογραμμίζοντας πως δεν δίνει τόπο στην οργή, όσο καλές σχέσεις και να είχε με τον ηθοποιό: "Η σχέση κάποιων ανθρώπων είτε ήταν καλή όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση είτε ήταν κακή δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν κάποιες κατηγορίες, το θέμα έχει πάει στα δικαστήρια, δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι, επομένως δεν μπορούμε να πούμε ότι κάτι είναι καλό ή κακό εάν μία σχέση δική μου ήταν καλή. Σαν να το μικραίνει όλο αυτό".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Σάββας Πούμπουρας: "Έφτασα στο σημείο μηδέν, είπα δεν έχει πιο κάτω οπότε κάτι πρέπει να αλλάξω"

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στο πλατό της εκπομπής "MEGA Καλημέρα" βρέθηκε ο Σάββας Πούμπουρας. Ο δημοφιλής παρουσιαστής παραχώρησε μία εφ' όλησ της ύλης συνέντευξη κατά την οποία θέλησε να αναφερθεί ανοιχτά σε μία δύσκολη φάση της ζωή του.

Ο Σάββας Πούμπουρας δεν ένιωθε καλά ψυχολογικά, ενώ περιέγραψε στην Ελεονώρα Μελέτη την τότε καθημερινότητά του: "Έφτασα στο σημείο μηδέν, είπα δεν έχει πιο κάτω οπότε κάτι πρέπει να αλλάξω. Πως αλλάζεις; Ή βρίσκεις ανθρώπους που έχουν βιώσει την αλλαγή και την έχουν αποτυπώσει σε ένα βιβλίο ή ανθρώπους που έχουν βρεθεί στις πιο δύσκολες συνθήκες και έχουν κάτι να σου πουν. Ξυπνούσα και δεν ήθελα να συνεχίσω να ξυπνάω. Έπεφτα κάθε βράδυ για ύπνο και έλεγα εντάξει ας μη ξυπνήσω αύριο, ας μη φάω πάλι όλο το άγχος του πρωινού που σηκώνομαι.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Tags