Follow us

Λάουρα Λάτσιου | Οι ευχές στον αδερφό της για τα γενέθλιά του και οι σπάνιες φωτογραφίες

Ο Άγγελος Λάτσιος έγινε 19, με την οικογένειά του να του εύχεται χρόνια πολλά.

MissBloom TEAM
Λάουρα Λάτσιου Instagram

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, έκλεισε τα 19, με αποτέλεσμα πολλοί φίλοι και συγγενείς να του ευχηθούν για τα γενέθλιά του. Εκτός από την ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη, που έκανε τους χρήστες του Instagram να είναι σχεδόν σίγουροι για τη φημολογούμενη σχέση τους, ανεβάζοντας κάποιες κοινές τους τρυφερές φωτογραφίες, η αδερφή του, Λάουρα, έκανε το δικό της photo drop με αφορμή το ευτυχές γεγονός.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Λιόλιου | Χωρισμός για την τραγουδίστρια λίγο μετά την αποκάλυψη της σχέσης της

Ειδικότερα, η Λάουρα Λάτσιου που προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ, ανέβασε ορισμένες throwback φωτογραφίες με τον αδερφό της, κάποιες από αυτές από την παιδική τους ηλικία. Τα παιδιά της Ελένης Μενεγάκη είναι πολύ αγαπημένα και αυτό φάνηκε από την κίνηση της αδερφής του Άγγελου Λάτσιου. Ειδικότερα, η Λάουρα στην ανάρτησή της μαζί με τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους followers της, έγραψε στο caption της: "Χρόνια πολλά όμορφε. Σ' αγαπάω”.

Με τη σειρά του και ο εορτάζων ανταπέδωσε τις ευχές, κάνοντας repost τις φωτογραφίες στα stories του δικού του λογαριασμού, ευχαριστώντας την αδερφή του και ζωγραφίζοντας μια μεγάλη καρδιά στα ποστ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Λάουρα Λάτσιου | Οι ευχές στον αδερφό της για τα γενέθλιά του και οι σπάνιες φωτογραφίες
Άγγελος Λάτσιος Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ