Follow us

Βασιλική Μιλλούση | Οι τρυφερές ευχές στον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια, και η αδημοσίευτη φωτογραφία του γάμου τους

Ο Ολυμπιονίκης έκλεισε τα 31, έχοντας στο πλευρό του τις γυναίκες της ζωής του.

MissBloom TEAM
Πετρουνιας Μιλλούση

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και τόσα χρόνια παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι όπως στις αρχές της σχέσης τους. Αυτό μας έδειξε η ανάρτηση της συζύγου του Χρυσού Ολυμπιονίκη, ο οποίος χθες έκλεισε τα 31.

Διαβάστε επίσης: Αρετή Κετιμέ | Πώς είναι σήμερα το κορίτσι – θαύμα της ελληνικής μουσικής;

Ειδικότερα, η Μιλλούση ανήρτησε μία αδημοσίευτη φωτογραφία του συζύγου της, από τον γάμο τους, τον οποίο πραγματοποίησαν λίγους μήνες νωρίτερα, όπου ο τότε μέλλων γαμπρός ετοιμαζόταν για την τελετή. Η αθλήτρια, με την οποία ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει αποκτήσει δύο κόρες, συνόδευσε τη φωτογραφία στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα στον αγαπημένο της. "Στο άλλο μου μισό, στον καλύτερο μου φίλο, στον καλύτερο πατέρα και φυσικά στον σπουδαίο αθλητή. Εύχομαι να σε βλέπω πάντα και για Χρόνια Πολλά να χαμογελάς! Σ’ αγαπώ!", έγραψε η Βασιλική Μιλλούση.

Loading...

Πρόσφατα, το ζευγάρι είχε περάσει πολύ δύσκολα, ύστερα από τις ατυχείς δηλώσεις του Ολυμπιονίκη σχετικά με το #MeToo στον χώρο του αθλητισμού, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη, αλλά και εξαιτίας της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που τον ενοχλούσε από πριν τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ