Follow us

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε πώς έχασε 12 κιλά - Η αλλαγή στον τρόπο ζωής του

Ο ηθοποιός μίλησε για την αλλαγή στο σώμα του και στην καθημερινότητά του.

MissBloom TEAM

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η σύζυγός του, Σοφία Μαριόλα, υποδέχθηκαν με χαρά την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, στα εγκαίνια του νέου τους γυμναστηρίου μαζί με φίλους και δημοσιογράφους, με τον ηθοποιό να μιλά παράλληλα για την αλλαγή στο σώμα του.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου | "Όταν ακούω έναν άνθρωπο να λέει δεν εμβολιάζομαι το θεωρώ τρομερά εγωιστικό και παρτάκια"

Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχασε 12 κιλά και αυτό που τον βοήθησε ήταν η γυμναστική, την οποία είχε παρατήσει κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Όπως δήλωσε, πάντα είχε τη γυμναστική ως συνήθεια, όμως αναγκάστηκε λόγω κορονοϊού να σταματήσει. "Η συναισθηματική φόρτιση και το μπλοκάρισμα που προκάλεσε το lockdown με έκαναν να τρώω…", είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός για να εξηγήσει τον λόγο που είχε πάρει αυτά τα κιλά.

Όσο για την άποψή του για τα ριάλιτι, στην ερώτηση αν έχει δεχθεί πρόταση να συμμετάσχει στον νέο κύκλο του Survivor, ο ίδιος απάντησε πως : "34 χρόνια λειτουργώ ως ηθοποιός. Πήγα στη Φάρμα, αλλά χωρίς να έχω τίποτε με τα realities θέλω να πω πως δεν θα αφήσω τη δουλειά μου".

Δείτε τη συνέντευξη στο Happy Day:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ