Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με την αλλαγή της Μαρίας Μπεκατώρου | "Θα πω φτου σου! Φτου σου κοριτσάκι μου"

Πιο ανανεωμένη και αδύνατη από ποτέ η Μαρία Μπεκατώρου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στην "Ελένη” της Τετάρτης, η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε την Μαρία Μπεκατώρου, στην πρώτη της εμφάνιση μετά την ένταξη της στο δυναμικό του Mega.

Η Μαρία Μπεκατώρου εμφανίσθηκε με total white look, αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια, η οποία της είπε χαρακτηριστικά: "Θα πω φτου σου! Φτου σου κοριτσάκι μου".

Η Μαρία Μπεκατώρου σε παλαιότερη συνέντευξη της, είχε πει για την αλλαγή στην εμφάνιση της ότι: "Έχασα 11 κιλά περίπου. Ξεκίνησα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και μέχρι τον Ιούνιο. Τελικά τώρα είμαι πιο ωραία και για τα ρούχα και για τη δουλειά μας. Τώρα να πούμε την αλήθεια είμαι πιο ωραία γιατί παλιά υπήρχε ένα θεματάκι. Γενικά μου αρέσει πιο πολύ όπως είμαι τώρα. Το σκεφτόμουν πολύ καιρό πριν αλλά δεν μπορούσα. Πέρσι το καλοκαίρι που κάπως δεν μου άρεσε το μαγιό και αισθανόμουν λίγο περίεργα με τα βλέμματα στην παραλία, τότε πήρα την απόφαση. Ήταν μία φάση που ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Λέω μου βγάζω το καπέλο που τα κατάφερα γιατί το έκανα μόνη μου. Θα ήθελα δυο τρεις φορές την εβδομάδα να τρώω το γλυκάκι μου. Δεν κάνω στερητική δίαιτα. Δεν τρώω τηγανιτά, ελάχιστα γλυκά, μια φορά. Τώρα τρώω λίγο χαλβά".