Follow us

Η Μελίνα Μακρή για τη σχέση της με τον σύζυγό της | "Το 2020 ήταν η πιο δύσκολη χρονιά μας"

"Περάσαμε μια φάση στεναχώριας και αποξένωσης μεταξύ μας".

MissBloom TEAM

Μπορεί πολύ σύντομα η Μελίνα Μακρή να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, όμως πριν από λίγο καιρό τα πράγματα δεν ήταν και τόσο ευνοϊκά με τον επί 13 χρόνια σύζυγό της, Φράνκι.

Διαβάστε επίσης: Νέα γυναίκα στη ζωή του; Ο Θοδωρής Μαραντίνης απαντά

Ειδικότερα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα", η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε με τον σύντροφό της. "Είμαι παντρεμένη από το 2015, συνολικά με τον Φράνκι είμαστε 13 χρόνια. Ήταν ηχολήπτης ο σύζυγος, έτσι γνωριστήκαμε και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την εστίαση, είναι υπεύθυνος σε δυο καταστήματα. Περάσαμε κρίση το 2020. Είχε προκύψει τότε η καραντίνα και όλο αυτό με τον κορονοϊό, άλλαξε επάγγελμα, ήταν μια πολύ δύσκολη φάση, χάσαμε τον πατέρα του… Περάσαμε μια φάση στεναχώριας και αποξένωσης μεταξύ μας γιατί ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα διαφορετικό ωράριο από αυτό που είχε συνηθίσει. Το 2020 ήταν η πιο δύσκολη χρονιά μας", εξομολογήθηκε η πρώην τραγουδίστρια του συγκροτήματος Vegas.

Πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού οι δυο τους είναι καλύτερα από ποτέ και σύντομα θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. "Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία η εγκυμοσύνη. Μας φέρνει πιο κοντά… Ήθελα να καθυστερήσω να μάθω το φύλο του μωρού. Είχα βάλει τον σύζυγο να ετοιμάσει ένα πάρτι και μου το ανακοίνωσαν μέσω μιας τούρτας. Χαίρομαι πολύ που είναι αγοράκι.", δήλωσε η Μελίνα Μακρή, η οποία δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Ενώ στο παρελθόν είχε δυσκολευτεί με τα κιλά της, αφού η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως αυτό συμβαίνει λόγω του θυρεοειδούς της, αυτή τη φορά πήρε μόνο 8 κιλά. Πιο συγκεκριμένα είπε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Mega πως "δεν έχω πάρει πάρα πολλά κιλά. Παλιότερα όταν έβαζα κιλά έπαιρνα πολύ στο πρόσωπο, στα μπράτσα, τώρα έχω μόνο κοιλιά." επισημαίνοντας πως στο τότε "είχε αγώνα με τα κιλά της."

Όσο για τον μικρό που σύντομα θα προστεθεί στην οικογένειά τους, η τραγουδίστρια εύχεται να πάρει από εκείνη τον δυναμισμό της, ενώ από τον μπαμπά του την ψυχραιμία και τη λογική του, κάτι στο οποίο η ίδια υστερεί, αφού είναι πολύ αγχώδης.

Δείτε το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ