Follow us

Νέα δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου | "Γιατί όταν χωρίζω δεν θέλει να με βλέπει κανείς από τους πρώην μου;"

Άλλο ένα υπονοούμενο της παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπής της.

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη Παναγόπουλο να έχουν βάλει τέλος στη διετή σχέση τους, χωρίς ωστόσο η παρουσιάστρια να έχει αναφερθεί δημόσια σε αυτές επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντάς τες. Ωστόσο, συχνές είναι τόσο οι αναρτήσεις όλο νόημα στο Instagram όσο και διάφορες σπόντες και υπονοούμενα της ίδιας στον αέρα της καθημερινής εκπομπής της, που φουντώνουν τις φήμες περί χωρισμού.

Κατερίνα Καινούργιου | "Πίστη ότι μια μέρα θα συναντήσω κάποιον που θα είμαι σίγουρη ότι είναι ο ένας"

Ένα τέτοιο υπονοούμενο "πέταξε" πριν λίγες ώρες για άλλη μια φορά η παρουσιάστρια, στη συζήτηση που είχε με τον καλεσμένο της εκπομπής της, Τζέιμς Καφετζή. Πιο αναλυτικά, ο τελευταίος αναφέρθηκε στην πρώην του Maxime, με την οποία διατηρούν ακόμα άριστες σχέσεις, παρ᾽όλο που ο χωρισμός τους ήταν πρόσφατος.

Σε εκείνο το σημείο ήταν που η Κατερίνα Καινούριου δήλωσε με παράπονο: "Εγώ γιατί όταν χωρίζω δεν θέλει να με βλέπει κανείς από τους πρώην μου μετά;"

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να ξαναναφερθεί στη σχέση της με τον Φίλιππο, όταν σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Τζέιμς Καφετζής υποστήριξε ότι μάλωνε συχνά με τη Maxime, καθώς εκείνη εκνευριζόταν με τα βίντεο και τις φωτογραφίες που εκείνος ήθελε να βγάζει συνέχεια.

"Μαζί πρέπει να πάμε διακοπές γιατί και ο Φίλιππος πάντα υπέφερε επειδή εγώ πάντα ήθελα φωτογραφίες και αυτός τίποτα. Οπότε πάμε όλοι μαζί διακοπές, να πηγαίνουν η Maxime με τον Φίλιππο να τρώνε κι εμείς θα βγάζουμε τα βιντεάκια μας και θα περνάμε τέλεια", είπε χιουμοριστικά.

Το ξέσπασμα της Καινούργιου | Μου γράφουν ότι με παράτησε γιατί είμαι γριά και δεν μπορώ να κάνω παιδιά...

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ