Celebrity News | To ηχηρό "όχι" από τη Δέσποινα Βανδή στον Alpha, η δήλωση της Σταμάτη πως πληρώνονται όλοι στο J2US & όλα τα νέα

Όλα όσα διαβάσαμε στο Yupiii.gr.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μόνο στο Yupiii | Ηχηρό "όχι" από τη Δέσποινα Βανδή στον Alpha

Μια απρόσμενη εξέλιξη αποκαλύπτει το νέο "Τηλέραμα". Η Δέσποινα Βανδή αρνήθηκε να παρουσιάσει το νέο μουσικό show του Alpha με αποτέλεσμα ο σταθμός να σχεδιάζει ξανά το πρόγραμμα του β' μισού της τηλεοπτικής σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, ανατροπή στα σχέδια του ALPHA προκαλεί η απόφαση της Δέσποινας Βανδή να μην παρουσιάσει το "Chart Show".

Αν η διοίκηση του σταθμού δεν καταφέρει να πείσει τη δημοφιλή τραγουδίστρια να καθίσει στο "τιμόνι" της μουσικής εκπομπής, πρέπει να αναζητηθεί άλλο πρόσωπο και μάλιστα γρήγορα, ώστε να προλάβουν να τη βγάλουν στον αέρα αυτή τη σεζόν.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Σάκης Τανιμανίδης για τη νέα "Φάρμα": "Θα το καταλάβετε από το πρώτο επεισόδιο ότι φέτος είναι δύο επίπεδα πάνω"

Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα της "Φάρμας" στον ΑΝΤ1 και, όπως δηλώνει ο Σάκης Τανιμανίδης, πρόκειται για τη βελτιωμένη εκδοχή της.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

- Για δεύτερη χρονιά στη "Φάρμα". Πόσο διαφορετικά θα είναι τα πράγματα;

"Δεν είναι απλά διαφορετικά, είναι πολύ καλύτερα. Τη "Φάρμα” θα κάνουμε και πάλι, αλλά ας πούμε τη "Φάρμα 2.0”, τη βελτιωμένη έκδοση!".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

H Μαρία Μπεκατώρου στην Ελένη Μενεγάκη: "Πέρασα σε ένα άλλο επίπεδο ζωής και σκέψης"

Με την Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Μαρία Μπεκατώρου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 και την μεταγραφή της στο MEGA. Η γνωστή παρουσιάστρια της ψυχαγωγίας μεταξύ άλλων μίλησε στην "Ελένη” για το πως ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση, για τις κριτικές που έχει δεχθεί στο παρελθόν, για το νέο τηλεπαιχνίδι "The Chase” που θα παρουσιάσει αλλά και για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στις πρώτες δηλώσεις μετά τον κορονοϊό: "Βίωσα τον φόβο"

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεπέρασε τον κορονοϊό και το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε σε παρουσίαση ενός βιβλίου. Εκεί βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες, με τον ίδιο να μιλά για την περιπέτεια του.

Αρχικά, ο ίδιος είπε: "Βίωσα τον φόβο πως δεν θα προλάβω να πω στον γιο μου όλα αυτά που θα ήθελα να πω όντας στο σπίτι. Είναι στο τσακ… Δεν το ξέρεις… Σου λένε ότι αν πέσει το οξυγόνο κάτω από 90 μπαίνεις στο νοσοκομείο. Αναρωτιέσαι αν σε πέντε λεπτά ή σε μια ώρα μπεις στο νοσοκομείο και λες, "κάτσε θα προλάβω να πω όλα αυτά που θέλω να πω". Γιατί δεν το ξέρεις τι είναι αυτό που σου συμβαίνει. Όλη αυτή η ιστορία μου έφερε πολλές σκέψεις στο μυαλό που έχουν να κάνουν με τον γιο μου, τον Αναστάση. Φανταστείτε πως σκέφτηκα να κάτσω να γράψω, με έναν τρόπο δικό μου, κάποια πράγματα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ευαγγελία Συριοπούλου & Στράτος Πατσατζής | Βόλτα με τον νεογέννητο γιο τους

Στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Ευαγγελία Συριοπούλου και τον σύντροφό της, Στράτο Πατσατζή. Το ευτυχισμένο ζευγάρι που διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, καθώς πριν από λίγο καιρό έγιναν για πρώτη φορά γονείς, ξέκλεψε λίγο χρόνο και βγήκαν οικογενειακώς για μια χαλαρή βόλτα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Σάσα Σταμάτη βάζει τέλος στις φήμες περί φιλανθρωπίας στο J2US: "Τη φιλανθρωπία την κάνει ο Κοκλώνης, όλοι πληρωνόμαστε κανονικά"

Για τον πολυσυζητημένο πλέον φιλανθρωπικό σκοπό του Just The Two Of Us αλλά και προσωπικά της Μαρίνας Πατούλη μίλησε η Σάσα Σταμάτη σε πρόσφατη έξοδό της.

Σε απόσπασμα που μεταδόθηκε από το "Breakfast@STAR", η γνωστή δημοσιογράφος ξεκαθάρισε:

"Έχει γίνει χοντρό μαναφούκι, αλλά νομίζω κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος. Εγώ ξέρω πως είναι ένα παιχνίδι φιλανθρωπικό. Τη φιλανθρωπία την κάνει ο Κοκλώνης, γιατί όλοι εμείς οι υπόλοιποι πληρωνόμαστε κανονικά. That's all folks".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Tags