Γιάννα Αγγελοπούλου | "Είμαι 66 ετών - Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ"

Η πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" έδωσε μία εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο Στούντιο 4.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη εμφανίστηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4 και απάντησε δίχως φίλτρο σε ό,τι τη ρώτησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Ειδικότερα, η πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν, μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια, την περίοδο που ήταν φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Χατζηνικολάου - Κρίστη Τσολακάκη | Το τρυφερό φιλί δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Στη συζήτησή τους δε δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της, δηλώνοντας πως είναι συμφιλιωμένη με αυτή, αφού έχει συνειδητοποιήσει πως της έχει δώσει πάρα πολλά. "Είμαι 66 ετών, γεννήθηκα 12/12/1955, κάτι το οποίο δεν έχω αλλάξει ποτέ σε δηλώσεις μου (…) Δεν μετράω πόσα χρόνια μου απομένουν και τι θα βρω να κάνω. Εμένα αυτή ηλικία μου έχει δώσει πάρα πολλά. Φαντάσου να έχεις έναν υπολογιστή στον οποίο βάζει μέσα νέα στοιχεία, ανάλογα με τον προγραμματισμό που θα κάνεις θα βγουν κι αυτά τα αντίστοιχα στοιχεία", είπε χαρακτηριστικά.

Και μπορεί η ηλικία για εκείνη να είναι απλά ένας αριθμός, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της. Μάλιστα, παραδέχθηκε πως έχει κάνει τα πάντα, πέρα από λίφτινγκ. Πιο συγκεκριμένα, η Γιάννα Αγγελοπούλου επεσήμανε πως "βέβαια με νοιάζει η εμφάνισή μου, δε φαίνεται ότι με νοιάζει; Μου άρεσε να περιποιούμαι τον εαυτό μου και μου άρεσε πολύ να γυμνάζομαι έξω στη φύση. Μου αρέσει να αισθάνομαι καλά", υπογραμμίζοντας πως δυστυχώς όλες οι γυναίκες επικρίνονται για το πώς κρατούν ζωντανή την εμφάνισή τους. "Λοιπόν, εγώ τα έχω κάνει όλα εκτός από λίφτινγκ", αποκάλυψε, χωρίς να τη νοιάζει τι λέγεται για εκείνη.

Δείτε το βίντεο: