Follow us

Βαρύ πένθος για τη Λίνα Σακκά - Το σπαρακτικό μήνυμα στο Facebook

Η ηθοποιός βιώνει μία από τις χειρότερες στιγμές στη ζωή της.

MissBloom TEAM
Λίνα Σακκά NDP

Ύστερα από την ανακοίνωση του θανάτου του πατέρα της Αγγελικής Ηλιάδη, μία ακόμη διάσημη Ελληνίδα αποχαιρετά ένα αγαπημένο της πρόσωπο. Ο λόγος για τη Λίνα Σακκά, η οποία μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στο Facebook, ανακοίνωσε τον θάνατο του πατέρα της.

Διαβάστε επίσης: Η Μελίνα Μακρή για τη σχέση της με τον σύζυγό της | "Το 2020 ήταν η πιο δύσκολη χρονιά μας"

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα που εξυμνούσε τις αρετές του ήρωά της, η ηθοποιός αποχαιρέτησε τον υπέροχο πατέρα της, όπως έγραψε η ίδια, ευχαριστώντας τον για όλα.

Πιο αναλυτικά, η Λίνα Σακκά έγραψε στην ανάρτησή της, την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία του πατέρα της: "Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας μου, ο ήρωας μου, το είδωλο μου, μου δίδαξε αγάπη, μου δίδαξε σεβασμό, μου δίδαξε να σέβομαι την διαφορετικότητα ,πίστεψε σε εμένα και υποστήριξε τα όνειρα μου, δε μου αρνήθηκε ποτέ τίποτα, αλλά ήταν πάντα εκεί παρόν για να με προστατεύει!!Ευχαριστώ τον θεό που με ευλόγησε με έναν υπέροχο πατέρα, ελπίζω να γίνω τόσο καλός γονιός και εγώ για το παιδί μου!!!ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ".

Αυτος ο ανθρωπος είναι ο πατέρας μου,ο ήρωας μου,το είδωλο μου,μου δίδαξε αγάπη,μου δίδαξε σεβασμό,μου δίδαξε να σεβομαι...

Posted by Lina Sakka on Wednesday, December 1, 2021

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ