Εριέττα Κούρκουλου | "Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα… σας παρακαλώ πια"

Το ξέσπασμά της με αφορμή τις πρόσφατες φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Tην οργή της Εριέττας Κούρκουλου - Λάτση προκάλεσαν οι πρόσφατες φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη. Η δημοφιλής ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες στις οποίες κρατάει αγκαλιά δύο πανέμορφα μαύρα κουτάβια. "Κοιτάξτε τώρα τι κακό με έχει βρει" έγραψε χαριτολογώντας η Βάσω.

Η σκυλίτσα της Βάσως, Ρόζα, γέννησε τα υπέροχα κουτάβια, και όπως είναι φυσικό, η ηθοποιός έχει ενθουσιαστεί. Ωστόσο τον ενθουσιασμό της δεν συμμερίζεται αρκετά μεγάλη μερίδα του κοινού, η οποία την προέτρεψε να στειρώσει το κατοικίδιό της.

Μία από αυτές, ήταν και η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση, η οποία ως γνωστόν είναι Πρόεδρος της εταιρείας Greek Stray, ενώ είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα που έχουν να κάνουν με αδέσποτα.

Η Εριέττα, η οποία γενικά είναι πολύ μετρημένη στις δηλώσεις της, ανέβασε ένα insta story με τη φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη, γράφοντας τα εξής: "Δεν την ξέρω την κοπέλα και πραγματικά δεν έχω κάτι εναντίον της αλλά αλήθεια τώρα μπορούμε επιτέλους να ενημερωθούμε; Σαπίζουν τόσες ψυχές στα καταφύγια και στον δρόμο και ακόμη διαφημίζουμε τις γέννες των ζώων μας; Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα… σας παρακαλώ πια".

Δείτε τις αναρτήσεις στο womantoc.gr