Follow us

Έλενα Ακρίτα για Βανδή - Μπισμπίκη | "Ταυτίζομαι μαζί τους, κι εγώ τον άνδρα μου έτσι τον γνώρισα"

"Ήμουν παντρεμένη με έναν άλλον, τον ερωτεύτηκα τρελά. Κι εκείνος ήταν παντρεμένος και με ερωτεύτηκε τρελά".

MissBloom TEAM
Celebrity News NDP

Με αφορμή το νέο της podcast, το τελευταίο επεισόδιο του οποίου αφιέρωσε στη σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, σχετικά με τον απαίσιο τρόπο που τα μέσα αντιμετωπίζουν τον δεσμό τους, η Έλενα Ακρίτα απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σε πρόσφατη έξοδό της, οι οποίοι ήθελαν να μάθουν τι ήταν αυτό που την ενόχλησε.

Διαβάστε επίσης: Δέσποινα Βανδή | Αφιέρωσε ένα από τα πιο ερωτικά της τραγούδια στον Βασίλη Μπισμπίκη - Η αντίδρασή του (vid)

Η ίδια έχοντας συνεργαστεί με τον Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά της οποίας υπέγραφε το σενάριο, "Τα Μυστικά της Εδέμ" και αποκαλώντας τον "φίλο καρδιάς", έδωσε την άποψή της πάνω στο θέμα.

"Με ενόχλησε όταν βλέπω κάποια δήθεν έγκριτα φύλλα να μπαίνουν σε λεπτομέρειες προσωπικής ζωής που δεν θέλω να τις επαναλάβω, τις οποίες βρίσκω απαράδεκτες. Εγώ τον Βασίλη Μπισμπίκη τον αγαπάω πάρα πολύ. Και τον αγαπάω γιατί έχουμε δουλέψει παλιά μαζί στα "Μυστικά της Εδέμ” και είναι φίλος. Τη Δέσποινα δεν την ξέρω αλλά την εκτιμώ", είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Από την άλλη, όπως υπογράμμισε, δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο που δύο μεγάλοι άνθρωποι οφείλουν να λογοδοτήσουν για το τι κάνουν, συγκρίνοντας την κατάστασή τους με τη δική της και του συζύγου της, Γιώργου Κυρίτση. "Κι εγώ τον άνδρα μου έτσι τον γνώρισα. Ήμουν παντρεμένη με έναν άλλον, τον ερωτεύτηκα τρελά. Κι εκείνος ήταν παντρεμένος και με ερωτεύτηκε τρελά. Λοιπόν ταυτίζομαι. Και τριάντα χρόνια μετά είμαστε μαζί και - να χτυπήσω ξύλο - πολύ ευτυχισμένοι" επεσήμανε η Έλενα Ακρίτα.

Κλείνοντας τις δηλώσεις της, η συγγραφέας τόνισε πως δεν πρέπει να ξεπερνούμε το όριο ευπρέπειας και πολιτισμού, παραβιάζοντας κλειδαρότρυπες από οικογένειες και από παιδιά, ζητώντας από τα μέσα να τους αφήσουν στην ησυχία τους.

Δείτε το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ