Follow us

Αποχώρηση - Μυστήριο | Γιατί η Θεοφανία Παπαθωμά αποχώρησε από την παράσταση "Κάποτε στο Βόσπορο"

Η ηθοποιός αντικαταστάθηκε ξαφνικά από άλλη ηθοποιό λίγες ημέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα.

MissBloom TEAM
Θεοφανία Παπαθωμά, Γρηγόρης Πετράκος NDP

Τι κι αν η Θεοφανία Παπαθωμά βρισκόταν στη θέση της στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Κάποτε στο Βόσπορο" στο θέατρο Βεάκη, λίγες ημέρες αργότερα στο πόστο της εμφανίστηκε η ηθοποιός Κατερίνα Μάντζιου, χωρίς να έχει γίνει κάποια σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Γιάννα Αγγελοπούλου | "Είμαι 66 ετών - Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ"

Σύμφωνα με την εκπομπή "Super Κατερίνα", που τρύπωσε στα παρασκήνια και μίλησε με τους συντελεστές του θεατρικού έργου σχετικά με την απουσία της ηθοποιού, οι ίδιοι εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους η Θεοφανία Παπαθωμά αποχώρησε από το καστ.

Στην αρχή τον λόγο πήρε ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος δήλωσε πως "η κα Παπαθωμά δεν μπορούσε να συνεχίσει στην παράσταση", χωρίς να αποκαλύπτει αν η απόφαση είναι οριστική, με τον Δημήτρη Πιατά να εξηγεί πως ο λόγος της αποχώρησης ήταν η κατάσταση της υγείας της. "Η κα Παπαθωμά είναι άρρωστη. Δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσει γιατί είναι θέμα της ίδιας της κυρίας Παπαθωμά και της παραγωγής μας. Αυτή τη στιγμή έχει γίνει μια αντικατάσταση, η οποία είναι από μια εξαιρετική συνάδελφο", δήλωσε ο ηθοποιός, προσθέτοντας πως έγινε γρήγορη αντικατάσταση και έτσι δεν έχασαν ούτε μία μέρα.

Η Ευαγγελία Μουμούρη με τη σειρά της, υποστήριξε πως η ηθοποιός "έπαθε μια ίωση, ένα κρύωμα και δεν μπορούσε να γίνει καλά και έτσι αποφασίσαμε να γίνει αυτή η αντικατάσταση".

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, η Θεοφανία Παπαθωμά ταλαιπωρήθηκε τον τελευταίο καιρό από μία φαρυγγίτιδα, όμως πλέον είναι καλά. Μάλιστα, το συζήτησε με την παραγωγή και αποφάσισαν από κοινού να καθίσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, η ηθοποιός αποφάσισε να δώσει έμφαση στην τηλεοπτική σειρά "Άγριες Μέλισσες" και να αφήσει το θέατρο, ώστε να μην ταλαιπωρήσει περισσότερο τη υγεία της.

Πάντως εκείνο που απέκλεισε η εκπομπή ήταν πως η αποχώρησή της δεν είχε να κάνει με ζήτημα των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων, όπως συνέβη στην περίπτωση του Άρη Σερβετάλη.

Δείτε το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ