Follow us

Η Νίκη Ξάνθου σε μια σπάνια συνέντευξη μιλάει για τη μητρότητα | "Θα σκεφτόμουν την υιοθεσία"

Πώς είναι σήμερα η Ολυμπιονίκης.

MissBloom TEAM
Νίκη Ξάνθου

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ "Αυτός και ο Άλλος" με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο, η Νίκη Ξάνθου μίλησε για τη ζωή της, την καριέρα της στον αθλητισμό και την ιδέα της μητρότητας.

Διαβάστε επίσης: Ποζάρουν αγκαλιά | Η πρώτη φωτογραφία των Βανδή - Μπισμπίκη που επιβεβαιώνει τη φύση της σχέσης τους

Η ίδια, αφού έκανε μία αναδρομή στα προηγούμενα χρόνια και τις δυσκολίες που πέρασε, δε δίστασε να μοιραστεί τις απόψεις της πάνω στο θέμα του παιδιού και στο αν η ίδια σκοπεύει να το κάνει.

"Όταν μου κάνουν αυτή την ερώτηση σχετικά με τη μητρότητα μπαίνω σε μια θέση από την οποία πρέπει να απαντήσω για την απόφασή μου η οποία θεωρώ δεν αφορά και κανέναν. Είναι μια προσωπική απόφαση", εξήγησε η Ολυμπιονίκης στους παρουσιαστές, χωρίς να ενοχλείται από την ερώτηση.

Βέβαια, όπως αποκάλυψε, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, όμως ίσως σε άλλη χρονική περίοδο, που θα είναι περισσότερο έτοιμη να προχωρήσει σε αυτό το βήμα. "Στο μέλλον θα σκεφτόμουν την υιοθεσία, τώρα δεν νομίζω στο μέλλον όμως μπορεί. Δεν το αποκλείω. Σαν ιδέα, το να υιοθετήσεις ένα παιδί και να του δώσεις μια οικογένεια εκεί που δεν μπορεί να έχει, αυτό είναι πολύ καλό. Γενικά έχω μια καλή σχέση με τα παιδιά και νομίζω ότι χρειαζότανε να… νταντέψω το δικό μου το παιδί, που κουβαλάω ακόμη μέσα μου και δεν είχα τον χρόνο να το κάνω", επεσήμανε η αθλήτρια του άλμα εις μήκος.

Δείτε το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ