Follow us

Το δημόσιο ξέσπασμα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τη "Super Κατερίνα" - Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου

"Δεν μπήκα επίτηδες στα stories της να τα δω για να μη λέει ότι μπήκε η Κατερίνα. Έχω και ψεύτικο προφίλ. Δεν μπήκα ούτε από το ψεύτικο", είπε ανάμεσα σε άλλα η Κατερίνα Καινούργιου.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου και Μαριαλένα Ρουμελιώτη Alpha

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από τα Instagram Stories προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά τις δηλώσεις του James Καφετζή στην εκπομπή "Super Κατερίνα” στον Alpha το πρωί της ίδιας ημέρας.

Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του Survivor υποστήριξε: "Βλέποντας την εκπομπή "Super Κατερίνα” που είχε σήμερα καλεσμένο τον James αναφέρθηκαν στο όνομά μου, γιατί είχα δώσει εγώ μια συνέντευξη και θέλω να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό. Σήμερα όλο το πάνελ της εκπομπής υπερασπίστηκε και υποστήριξε και λογικό το βρίσκω τον καλεσμένο του, τον James δηλαδή, συγκρίνοντας δυο τελείως ανόμοια περιστατικά. Αυτό που εννοώ και μπορεί να σας πάω και οκτώ μήνες πίσω, αλλά πρέπει να το κάνω για να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα. Το πάνελ συνέκρινε την αντίδραση μου όταν μπήκε ο Σάκης μέσα στο παιχνίδι με την αντίδραση του James σε μια φάση του παιχνιδιού. Επειδή η σχέση που έχει ο James με τον Σάκη δεν έχει καμία σχέση με αυτή που έχω εγώ με τον Σάκη, θέλω να πω ότι όταν μπήκε μέσα στο παιχνίδι, αφού είχα περάσει κάποιες πολύ δύσκολες καταστάσεις και έναν δύσκολο χωρισμό τον είδα με μια άλλη κοπέλα και αντέδρασα όπως αντέδρασα. Αλλά και πάλι εγώ αυτή την αντίδραση τη θεωρώ φυσιολογική. Είμαι αληθινή. Όντως έχω πει κάποια πράγματα για τον Σάκη επηρεασμένη από τα συναισθήματά μου επειδή ήμουν θυμωμένη και νευριασμένη με όλη αυτή την κατάσταση. Αυτό δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να μεταφέρει πράγματα που του τα έχω πει εγώ και όχι μόνο να τα μεταφέρει, αλλά να τα διαστρεβλώνει [...] Μάλλον τη συνέντευξή μου την είδαν για πρώτη φορά και δεν κατάλαβαν ακριβώς αυτό που ήθελα να περάσω και καλό θα ήταν η εκπομπή και η κάθε εκπομπή να βλέπει μια και δυο φορές μια συνέντευξη μπας και καταλάβουν τι θέλει να πει ο κόσμος”.

Μετά το τέλος του βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: "Συγγνώμη, να βλέπουμε τις συνεντεύξεις δυο τρεις φορές στον αέρα; Θα κάνουμε 0% Μαριαλένα μου. Θα κουράζεται ο τηλεθεατής και θα κάνει ζάπινγκ. Τι είναι αυτά που λες;”

Στη συνέχεια πρόσθεσε η παρουσιάστρια: "Πάντως, λέει πάνελ. Εννοεί και εμένα;”

Αφού έδειξαν τα αποσπάσματα από το Survivor με την άφιξη του Σάκη Κατσούλη και τις δηλώσεις της Μαριαλένας Ρουμελιώτη τότε η Κατερίνα Καινούργιου αναρωτήθηκε: "Παιδιά, ο James πού φταίει σε όλο αυτό;” και λίγο πιο μετά σημείωσε: "Να πω εγώ τι πιστεύω; Για να μην πέσουμε να τη φάμε την κοπέλα. Πίστευα θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Δεν μπήκα επίτηδες στα stories της να τα δω για να μη λέει ότι μπήκε η Κατερίνα. Έχω και ψεύτικο προφίλ. Δεν μπήκα ούτε από το ψεύτικο, ούτε από της εκπομπής, ούτε από του σκύλου. Δεν μπήκα. Τα βλέπω τώρα. Δεν ήταν τόσο τραγικά αυτά που είπε. Σου λέει όντως είπα κάποια πράγματα...”

Κλείνοντας με χιουμοριστική διάθεση η Κατερίνα Καινούργιου έληξε το θέμα λέγοντας: "Η ψυχολόγος μού λέει τελευταία να μη ταράζομαι. Ζεν όλα. Δεν πειράζει. Όλα καλά Μαριαλένα μου. Σε καταλαβαίνουμε. Απλά μη τα βάζεις με τον καημένο τον James. Δεν είπε κάτι”.

Δες το video στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ