Follow us

Celebrity News | Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για το πρώτο της σπίτι, η Βογιατζάκη λέει πως "Όταν βγήκε το "Είσαι το ταίρι μου" πανηγυρίζαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη" & όλα τα νέα

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου, ακόμη τσακωμένοι είναι οι Κόνυ Μεταξά και Τάσος Ξιαρχό, η Δούκισσα Νομικού ξεκαθαρίζει τον λόγο που δεν εκθέτει τα παιδιά της στα φώτα της δημοσιότητας, και όλα όσα διαβάσαμε στο Yupiii.gr.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού και Ελένη Μενεγάκη

Η Δούκισσα Νομικού ξεκαθαρίζει τον λόγο που δεν εκθέτει τα παιδιά της στα φώτα της δημοσιότητας

Celebrity News | Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για το πρώτο της σπίτι, η Βογιατζάκη λέει πως "Όταν βγήκε το "Είσαι το ταίρι μου" πανηγυρίζαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη"  & όλα τα νέα

Η Δούκισσα Νομικού μαγνητίζει τα βλέμματα με κάθε της εμφάνιση. Η λαμπερή παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν επιλέγει να κρατά σημεία της προσωπικής της ζωής για τον εαυτό της. Πρόσφατα μάλιστα, έδωσε τη δική της απάντηση πάνω σε ένα σχετικό ερώτημα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ακόμη τσακωμένοι Κόνυ Μεταξά και Τάσος Ξιαρχό - Οι νέες δηλώσεις του χορευτή για τη σχέση τους

Κόνι Μεταξά-Τάσος Ξιάρχος

Ο Τάσος Ξιαρχό έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες αναφορικά με τη σχέση του με την Κόνυ Μεταξά, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει περάσει από πολλές διακυμάνσεις. Πρόσφατα μάλιστα, φαινόταν πως η όποια παρεξήγηση είχε λυθεί, η εκδοχή του γνωστού χορευτή ωστόσο, διαφέρει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Πέγκυ Ζήνα παραδέχεται: "Ήταν λάθος επιλογή, κανένας δεν μου έδινε τραγούδι μετά από αυτό"

Πέγκυ Ζήνα

Η Πέγκυ Ζήνα ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο πλατό της εκπομπής "Ενώπιος Ενωπίω". Η λαμπερή τραγουδίστρια παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη κατά την οποία αναφέρθηκε τόσο στη μεγάλη επαγγελματική της καριέρα, όσο και στην προσωπική της ζωή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ελένη Μενεγάκη σε μία αποκάλυψη: "Όταν νοίκιασα το πρώτο μου σπίτι δεν το είχα πει σε κανέναν"

Ελένη Μενεγάκη

Μία ιστορία από τα παλιά θέλησε να μοιραστεί η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τους αγαπημένους της συνεργάτες. Πριν από λίγο καιρό η λαμπερή παρουσιάστρια είχε αναφερεί στο πρώτο βράδυ που πέρασε μόνη στο τότε νέο της σπίτι, ωστόσο αυτή τη φορά, γύρισε πίσω στην εποχή που ακόμη το ετοίμαζε για να το κατοικοίσει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Σοφία Βογιατζάκη: "Όταν βγήκε το "Είσαι το ταίρι μου" πανηγυρίζαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη"

Σοφία Βογιατζάκη

Συνέντευξη στην "Ελένη” της Πέμπτης παραχώρησε η Σοφία Βογιατζάκη, μιλώντας για τα κιλά της, αλλά και για το μήνυμα που έστειλε στον σκηνοθέτη του "Είσαι το ταίρι μου”.

"Το ξέρεις ότι με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε "πόσο πολύ ομόρφυνες”; Αυτό που μου δίνει χαρά είναι οι φίλοι μου και η οικογένειά μου. Οι φίλοι μου είναι οι άνθρωποι που είναι η μεγαλύτερή μου περιουσία. Η επιλογή μου είναι να ξορκίζω οτιδήποτε θα άφηνα να με στενοχωρήσει, γιατί η ευτυχία είναι επιλογή. Ο μόνος λόγος που πρέπει να στενοχωριόμαστε είναι οι σοβαροί λόγοι υγείας. Σε αυτή τη ζωή έχουμε έρθει για να είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι” είπε αρχικά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ