Follow us

Σίμος Κεδίκογλου - Ελισάβετ Κατσαμάκη | Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό τους από το μαιευτήριο

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά.

MissBloom TEAM
Σίμος Κεδίκογλου Instagram

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές στην κοινή ζωή τους διανύουν ο Σίμος Κεδίκογλου και η σύζυγός του, Ελισάβετ Κατσαμάκη, οι οποίοι έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Διαβάστε επίσης: Εύη Βατίδου για Κούγια | "Συμβιβάστηκα τα έξι χρόνια του γάμου μου, μεγαλύτερος συμβιβασμός από αυτόν δεν υπήρξε"

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και γνωστή φωτογράφος, γέννησε στις 29 Νοεμβρίου, τα ξημερώματα της Δευτέρας, με την κόρη τους να ζυγίζει 3.400 κιλά.

Ως λάτρης των φωτογραφιών, η Ελισάβετ Κατσαμάκη δεν μπορούσε να μην απαθανατίσει τις πρώτες στιγμές με το μωρό τους, έτσι μοιράστηκε με τους followers της μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της και τη μικρή τους κόρη. "Η δεύτερη πιο σημαντική μέρα της ζωής μου, όπου η κόρη μας ήρθε στον κόσμο στις 29 Νοεμβρίου", έγραψε στο caption της φωτογραφίας.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμα έναν γιο, τον Βασίλη, με τη νέα προσθήκη της οικογένειάς τους να ολοκληρώνει την ευτυχία τους. "Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Η μικρούλα μας έρχεται να συμπληρώσει την οικογένειά μας και να είναι υπέροχο ντουέτο με τον Βασίλη μας." είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών ο Υφυπουργός στα parapolitika.gr.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ