Follow us

Θεοφανία Παπαθωμά | Αυτός είναι ο λόγος υγείας για τον οποίο αποχώρησε από το θέατρο (vid)

Ο πυρετός, τα rapid test και ο λόγος που ζήτησε να αντικατασταθεί.

MissBloom TEAM
Θεοφανία Παπαθωμά NDP

Στη θεατρική παράσταση "Κάποτε στον Βόσπορο" επρόκειτο να συμμετάσχει τη φετινή σεζόν η Θεοφανία Παπαθωμά. Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν και πλέον η ηθοποιός αντικαταστάθηκε από συνάδελφό της. Όπως έγινε γνωστό, αποχώρησε για λόγους υγείας, με πολλούς να σπεύδουν να εικάσουν πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Η ίδια όμως θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια μιλώντας στο "Πρωινό" όπου και εξήγησε τους λόγους που την ανάγκασαν να μην βρίσκεται στην παράσταση αυτή:

"Έκανα λίγο πυρετό και δεν του έδωσα σημασία. Ήρθα στο γύρισμα δύο ημέρες που έκανε κρύο, μετά πήγα στο θέατρο, κουράστηκα και μου το γύρισε σε πνευμονία.

Όχι δεν είχα τελικά covid-19. Έκανα 15 rapid και 3 μοριακά τεστ. Ήταν όλα αρνητικά.

Δεν ανησύχησα για κάτι, πήρα την αγωγή μου. Δεν φοβάμαι εγώ για τέτοια πράγματα, οι γιατροί μου ανησύχησαν. Και να είχα κολλήσει Covid, θα το ξεπερνούσα. Φυσικά όλα έπαιζαν σαν σενάρια αλλά αυτό αποκλείστηκε από την αρχή. Δεν είχα υπερκόπωση απλώς δεν πρόσεξα. Έπρεπε να φυλαχτώ και εγώ ήρθα στο γύρισμα.

Το θέατρο δεν μπορεί να μείνει κλειστό και εγώ χρειαζόμουν αρκετές μέρες ανάρρωσης. Οπότε εγώ η ίδια ζήτησα να με αντικαταστήσουν. Η αντικατάσταση είναι μόνιμη, δεν θα επιστρέψω. Εγώ το ζήτησα…" .

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ