Follow us

Γιάννης Μπέζος | Διαφωνώ με αυτό που έκανε ο Σερβετάλης (vid)

"Εγώ δεν θα το έκανα αυτό".

MissBloom TEAM
Γιάννης Μπέζος NDP

Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" μίλησε ο Γιάννης Μπέζος το πρωί της Παρασκευής (3/12). Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα και μίλησε για τη δουλειά του, την τηλεόραση, αλλά και ένα από τα viral θέματα των ημερών, τον Άρη Σερβετάλη και την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση "Ρινόκερος".

Μεταξύ άλλων, ο καλλιτέχνης είπε:

Βγαίνω στην τηλεόραση όταν έχω κάτι να πω. Δεν θέλω να λέμε ψέματα, σιχαίνομαι τον λαϊκισμό, επίσης με ενοχλεί πολύ που δουλευόμαστε μεταξύ μας. Αυτό μπορεί να με τρελάνει.

Έχω δει ανθρώπους που στην προσωπική τους ζωή λένε άλλα και άλλα στην τηλεόραση. Είναι δυνατόν, ενώ γνωριζόμαστε μεταξύ μας, να λέμε αυτά τα πράγματα; Είναι ψευδές ότι είμαστε όλοι αγαπημένοι. Εκτός αν είναι όλοι λοβοτομημένοι. Το να διαφωνούμε θα μας πάει παρακάτω.

Όσον αφορά την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη είπε: "Εγώ διαφωνώ με αυτό που έκανε ο Σερβετάλης, δεν θα το έκανα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τον σταυρώσουμε τον άνθρωπο. Επίσης βγαίνει ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του. Δεν χρειάζεται όλοι να μιλάνε για όλα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ