Follow us

Νικολέττα Καρά | Τέλος τα μακριά μαλλιά - Το κοντό καρέ που υιοθέτησε

Φταίει ο έρωτας για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της;

MissBloom TEAM
Νικολέττα Καρρά NDP

Λένε πως όταν μια γυναίκα αλλάξει τα μαλλιά της, είναι έτοιμη να αλλάξει τη ζωή της. Δεν ξέρουμε αν αυτό ισχύει για τη Νικολέττα Καρρά, η οποία μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram το νέο της λουκ.

Διαβάστε επίσης: Εριέττα Κούρκουλου | Ξεσπά μετά την ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου - Η απάντησή της

Απαρνούμενη τα μακριά της μαλλιά, με τα οποία τη γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια, η ηθοποιός ανανέωσε την εμφάνισή της λίγο πριν το τέλος του 2021, αποκτώντας ένα πολύ κομψό καρέ.

Ειδικότερα, ανήρτησε μία σειρά φωτογραφιών με το νέο μαλλί, που ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ, καταλήγοντας στο συμπέρασμα- το οποίο έγραψε και στο caption της- πως "όταν το καρέ είναι καλό, τύφλα να 'χει το μακρύ".

Loading...

Η ηθοποιός ήθελε να μοιραστεί την εμπειρία του κομμωτηρίου και της αλλαγής από την αρχή μέχρι το τέλος με τους followers της, γι'αυτό και τους έδωσε μία γεύση με διάφορες άλλες φωτογραφίες και βίντεο στα stories της.

Νικολέττα Καρά | Τέλος τα μακριά μαλλιά - Το κοντό καρέ που υιοθέτησε
Νικολέττα Καρρά

Πρόσφατα, η μελαχρινή καλλονή εθεάθη να βρίσκεται βόλτα με τον νέο της σύντροφο, Διονύση Παναγιωτάκη, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες. Πρόκειται για την πρώτη γνωστή σχέση της ηθοποιού μετά το διαζύγιό της από τον δικηγόρο Φώτο Πιττάτζη, από τον οποίο χώρισε το 2019.

Δείτε τις κοινές τους φωτογραφίες:

Νικολέττα Καρρά, Διονύσης Παναγιωτάκης
Νικολέττα Καρρά - Διονύσης Παναγιωτάκης
Νικολέττα Καρρά - Διονύσης Παναγιωτάκης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ