Follow us

Χείμαρρος η Ρένια Λουϊζίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη & το ελληνικό #MeToo | "Δεν μου λείπει το ταλέντο κανενός"

Η Ρένια Λουϊζίδου στη "Super Κατερίνα"

MissBloom TEAM
Ρένια Λουϊζίδου NDP

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή "Super Κατερίνα” του Alpha η Ρένια Λουϊζίδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και τοποθετήθηκε για για τον εμβολιασμό, την απόφαση του Άρη Σερβετάλη, τον σύζυγό της αλλά και για τον Χάρη Ρώμα. Δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί στον λόγο που φοβήθηκε να αποκτήσει δεύτερο παιδί, ενώ μιλά και για τις σειρές που απέρριψε αλλά και για τα όσα έγιναν με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

"Υπάρχει μια φήμη εντελώς ανυπόστατη, ότι είμαι γουρλού αλλά δεν έχω κανέναν λόγο να τη διαψεύδω γιατί υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να φέρνεις γούρι στους ανθρώπους;” ανέφερε αρχικά η διάσημη πρωταγωνίστρια.

Για το περιστατικό με τον Άρη Σερβετάλη δήλωσε: "Ο καθένας με την πράξη του δείχνει την τοποθέτησή του. Είχε προειδοποιήσει την παραγωγή. Δεν ξέρουμε πώς και τι και ακριβώς. Όσον αφορά εμένα, είμαι πλήρως εμβολιασμένη και συμμετέχω σε μια δουλειά που προοριζόταν εξ' αρχής για λόγους υγείας να παιχτεί έτσι κι όχι γιατί έχουμε καμιά όρεξη να χωρίσουμε το κοινό σε εμβολιασμένους κι ανεμβολίαστους”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ