Follow us

Ετεοκλής Παύλου | Οι αποκαλύψεις για τις πρώτες ώρες μετά τον ακρωτηριασμό (vid)

"Όταν με ρωτούσαν τι έπαθα, έλεγα ότι ήμουν στη θάλασσα και μου έφαγε το πόδι ένας καρχαρίας".

MissBloom TEAM
Ετεοκλής Παύλου NDP

Για τη δική του εμπειρία μίλησε ο Ετεοκλής Παύλου στην εκπομπή Familiar του Open, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία. Ειδικότερα, μαζί με τον προσθετικό που τον ανέλαβε από την πρώτη στιγμή, τον Κώστα Χρονόπουλο, αναφέρθηκαν στο- αρκετά μεγάλο- διάστημα που παρέμεινε στο νοσοκομείο, μετά τον ακρωτηριασμό.

Ο Ετεοκλής είχε το ατύχημά του πριν από έξι χρόνια. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το δωμάτιο που βρισκόταν ο Ετεοκλής. Δυστυχώς ήταν από τα περιστατικά που είχε μείνει αρκετά μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο, είχε υποστεί τον ακρωτηριασμό αλλά δυστυχώς είχε κι άλλα προβλήματα. Λόγω της μεγάλης παραμονής του στην εντατική είχε χάσει πάρα πολλά κιλά. Μέχρι και εγώ ο ίδιος είχε λιγάκι κλονιστεί. Θυμάμαι χαρακτηριστικά έναν τεράστιο αρκούδο καρχαρία, είπε αρχικά ο Κώστας Χρονόπουλος.

Ο Ετεοκλής Παύλου με τη σειρά του προσέθεσε:

"Ήρθε η ώρα να μάθει και ο κόσμος πως κοιμόμουν στο νοσοκομείο και στην εντατική αγκαλιά με έναν τεράστιο αρκούδο – καρχαρία.

Ήταν περίπου στο 1,5 μέτρο, ήταν ένα λούτρινος καρχαρίας λούτρινος. Όταν με ρωτούσαν τι έπαθα, έλεγα ότι ήμουν στη θάλασσα και μου έφαγε το πόδι ένας καρχαρίας".

Ετεοκλής Παύλου | Οι αποκαλύψεις για τις πρώτες ώρες μετά τον ακρωτηριασμό (vid)

Το σχετικό απόσπασμα

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ