Follow us

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης | Έτσι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε το ζευγάρι

Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται να διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της αφού έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Βασίλη Μπισμπίκη.

Βανδή Μπισμπίκης

Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται να διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της αφού έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Βασίλη Μπισμπίκη.

''Αν δεν ήταν 100% σίγουρη για τα αισθήματά της, δεν θα έκανε δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της. Δεν λειτούργησαν με πρόγραμμα, δεν προσδιόρισαν ποτέ πώς και πότε θα το ανακοινώσουν. Δεν διαφημίζουν τη σχέση τους, αλλά δεν θέλουν και να κρύβονται. Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και ζουν τον έρωτά τους σαν δύο κανονικοί άνθρωποι που οι δρόμοι τους ήταν μοιραίο να συναντηθούν'', αναφέρει στο περιοδικό ''ΟΚ!'' πρόσωπο από το φιλικό της περιβάλλον.

Η γνωριμία του ζευγαριού

Ένας έρωτας σαρωτικός στο πέρασμά του. Από εκείνους που, και να θέλεις, δεν μπορείς να τους περιορίσεις καθώς ζεις συναισθήματα πρωτόγνωρα που σε συνεπαίρνουν. Μάλιστα, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές στο ''ΟΚ!'', ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν που τη διεκδίκησε δυναμικά ήδη από την πρώτη τους επαφή στο εξοχικό του κοινού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο.

Η Δέσποινα Βανδή, αν και είχε κολακευτεί πολύ από το ενδιαφέρον του, δεν ενέδωσε αμέσως. Χρειαζόταν χρόνο για να αφεθεί και εκείνος επέμεινε, χωρίς πίεση αλλά με σεβασμό.

Το γεγονός πως προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους ήταν κάτι που γοήτευε πολύ την τραγουδίστρια, καθώς μετά την επαφή της με το θεατρικό σανίδι ως πρωταγωνίστρια θαύμαζε τους ταλαντούχους ηθοποιούς και έκανε στενή παρέα μαζί τους. ''Το μποέμ στοιχείο του χαρακτήρα του και η αυτοπεποίθηση –χωρίς ίχνος έπαρσης– που διέθετε της άρεσαν πάρα πολύ. Όσο η Δέσποινα Βανδή γνώριζε τον Βασίλη Μπισμπίκη καλύτερα, τόσο τον ερωτευόταν. Και εκείνος όμως δεν φοβόταν ποτέ τις λέξεις, δεν δίσταζε ποτέ να της πει όσα ένιωθε για εκείνη'', αποκαλύπτουν οι ίδιες πηγές.

Όσον αφορά τα παιδιά που έχουν αποκτήσει από τις προηγούμενες σχέσεις τους αναφέρουν πως: ''Και οι δύο αγαπούν πολύ τα παιδιά τους και δεν θα ήθελαν να κάνουν ποτέ κάτι που θα τα πλήγωνε. Ειδικά εκείνη, έχοντας τη Μελίνα και τον Γιώργο στην εφηβεία, είχε φροντίσει να τους μιλήσει πρώτα με μεγάλη ειλικρίνεια - όπως εξάλλου έκανε πάντα. Δεν θα ρίσκαρε ποτέ να μάθουν για τη νέα σχέση της από δημοσιεύματα''.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ