Follow us

"Ο κύριος Λιγνάδης έχει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ" - Η εξοργισμένη απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε αισθητή την αντίδρασή της στα λεγόμενα του καλεσμένου της, σε σχέση με τον Δημήτρη Λγνάδη

MissBloom TEAM
Σίσσυ Χρηστίδου Instagram

Η Σίσσυ Χρηστίδου φιλοξένησε στον αέρα της εκπομπής της "Χαμογέλα και πάλι" τον Αλέξη Κούγια, το δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη, του οποίου η δίκη για τέσσερις βιασμούς βρίσκεται προ των πυλών. Η παρουσιάστρια και ο συνήγορος του σκηνοθέτη συζήτησαν για εκφάνσεις της υπόθεσης χωρίς να λείψουν ωστόσο οι εντάσεις.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε στην αρχή για την κατάσταση: "Είναι συνήθης διαδικασία αυτή που ακολουθήθηκε. Αλλά στην υπόθεση Λιγνάδη έχουν γίνει δικονομικά έκτροπα. Δεν τον έχουν καλέσει να δώσει εξηγήσεις. Δεν υπάρχει προηγούμενο να έχουν καταθέσει κάποιοι μηνύσεις από άλλες χώρες, να μην τους έχει δει εισαγγελέας, και να παίρνει στα σοβαρά ένας εισαγγελέας μια καταγγελία για μια πράξη που έγινε το 2010. Ο κ. Λιγνάδης έδωσε απόλυτες εξηγήσεις σε βάθος πέντε ημερών. Η υπόθεση αυτή έχει τεράστιο επιχειρηματικό και πολιτικό υπόβαθρο. Για τον εισαγγελέα και την ανακρίτρια θεωρώ ότι οι αποφάσεις τους είναι κατευθυνόμενες".

Όσον αφορά την υπεράσπιση του σκηνοθέτη, ο Αλέξης Κούγιας πρόσθεσε: "Ο κύριος Λιγνάδης στη χειρότερη στιγμή της ζωής του, που είναι κρατούμενος, έχει την αίσθηση του χιούμορ. Έχει εξαιρετική παιδεία, είναι τιμή μου να με επιλέγει να τον υπερασπιστώ".

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία δεν δίστασε να υπογραμμίσει: "Μα στη συνθήκη που βρεθήκατε παρατηρήσατε αυτοσαρκασμό κ. Κούγια; Τώρα θα με τρελάνετε. Στις συνθήκες που βρεθήκατε κάνατε χιούμορ; Ο αυτοσαρκασμός που κολλάει; Αντιλαμβάνεστε πόσο προκλητικό είναι να λέτε ότι ένας άνθρωπος που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς, οι τρεις από αυτούς ανήλικοι, ότι κάνει χιούμορ και διασκεδάζει με την κατάσταση. Είναι προκλητικό. Με προκαλεί που λέτε ότι αντί να είναι στα πατώματα, έκανε και χιούμορ".

Πηγή Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ